Το κόλπο γκρόσο των Σιωνιστών σχετικά με το μίσος των Χριστιανών εναντίον του Ισλάμ...


Και ο Ισραηλινός Τύπος προσπαθεί να εξοργίσει τους Ισραηλινούς πολίτες αναφέροντας ότι ο Putin έχει σκοπό να «κόψει τα φτερά» του Ισραήλ πάνω από τη Συρία. Δηλαδή ότι η παρουσία του θα απαγορεύσει στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τους Σύριους όπως έκανε τουλάχιστον 10 φορές μέχρι σήμερα.

Έναν καημό τον βγάζουν οι κυβερνήσεις Ισραήλ και ΗΠΑ για την έξυπνη κίνηση του Πούτιν να βάλει πόδι στη Συρία για να σταματήσει την ISIS που τόσο πολύ προώθησαν τα ΜΜΕ της Δύσης ως κίνδυνο για τον πλανήτη. 
Με την ευκαιρία αυτή θα καθαρίσει το τοπίο από τους δήθεν εξεγερμένους «Σύριους» από την Τυνησία, την Κίνα, την Τσετσενία κλπ. 
Είναι πιθανό σ' αυτή τη φάση να δούμε Ισλαμιστές Τσετσένους να χτυπούν Ρωσικούς στόχους όπως πάντα έκαναν με εντολή των Δυτικών.
Από τότε που οι Ρώσοι κατέφθασαν στη Συρία ...βλέπουμε συνεχώς φρέσκιες της ώρας δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν τα Ρωσικά αεροπλάνα κλπ στο Συριακό έδαφος. Τα στρατόπεδα των μισθοφόρων αποκεφαλιστών της ISIS δεν μας τα έδειξαν ποτέ... Μόνο τα εμετικά video των εκτελέσεων ήξεραν να προωθούν στις Δυτικές ιστοσελίδες προκειμένου ο Χριστιανικός κόσμος να μισήσει το Ισλάμ κι όχι αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους δήθεν Ισλαμιστές δολοφόνους.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes