Τα μπουρδολόγια με τις περικεφαλαίες είδαν τον Πάπα να φιλάει το χέρι του Rockefeller...


Το tilegrafima.gr, η «Έλευσις Κλόουν», το Αγιορείτικο Βλήμα... είδαν τον Πάπα να φιλάει το χέρι του Rockefeller... Δεν ήθελε πολύ να κάνει τον γύρο της Ελλάδας η μαϊμουδιά...

Ο Πάπας φίλησε το χέρι επιζώντων του Ολοκαυτώματος συμβολικά (λέμε τώρα), όπως παλιότερα είχε πλύνει τα πόδια φυλακισμένων. Από επικοινωνιακές απάτες είναι πρώτοι ...όλοι οι μεγάλοι ηγέτες. Αλλά και τα λαμόγια των Ελληνικών μπαρουφολογικών ιστοσελίδων ...δεν είναι και λίγα. 
Οι γελοίοι από το tilegrafima.gr είδαν ότι η μούφα φέρνει κλικ... και το δημοσίευσαν ως έχει ...ώστε να φέρουν μέσα τους «πελάτες», τα θύματα δηλαδή και μετά σε υποσημείωση ανασκεύαζαν. 
Ο ίδιος Πάπας φίλησε και το χέρι του ανεκδιήγητου Πατριάρχη... για να χαρούν οι κατακαημένοι Ορθόδοξοι. Τι άλλαξε μήπως στον πλανήτη μετά από τέτοιες ανούσιες επικοινωνιακές πονηριές; 
Τελικά όμως είναι δύσκολο να εντοπιστεί ποιος κλόουν το ξεκίνησε... Ξέρουμε όμως ποιοι ήταν οι πρώτοι που έδωσαν μία γερή ώθηση στην απάτη.
Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ κλόουν, ο Μακελάρης της Αλήθειας, ο ΓΕΛΑΣ Φορς κι άλλα τέτοια blog με περικεφαλαίες... 
Η μούφα παραμένει δημοσιευμένη γιατί οι πονηροί είναι πολλοί και τα κλικ ακόμα περισσότερα.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes