Ο Φίλης ήξερε πολύ καλά τι είπε και γιατί το είπε! Πάμε για ποινικοποίηση της άποψης!


Κι ο ΣΥΡΙΖΑ πίεζε τον Σαμαρά να περάσει το αντιρατσιστικό για λογαριασμό των Σιωνιστών. Κι αν πρόσθεσαν και την Ποντιακή Γενοκτονία ήταν για ξεκάρφωμα, για να μην καταλάβουμε ποιος επιβάλει τους νόμους στην Ελλάδα και για ποια συμφέροντα δουλεύουν οι νομοθέτες μας. 

Ο Φίλης ήξερε πολύ καλά τον αντίκτυπο της δήλωσής του σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και κάποιοι πολύ γρήγορα οργάνωσαν διαδηλώσεις ...την ίδια στιγμή που είναι δυσκίνητοι για οποιαδήποτε άλλη αντικυβερνητική δράση.
Ακόμα και οι εφοπλιστές-καναλάρχες ανέβηκαν στα κάγκελα εναντίον του Φίλη. Λέτε ξαφνικά να έγιναν πατριώτες; Όχι βέβαια... Απλά κατασκευάζουν συναίνεση... Και με τα Ίμια έκαναν το ίδιο κόλπο. 
Δημιούργησαν τον τρόμο ώστε να συναινέσουμε στην αγορά ανύπαρκτων υποβρυχίων. 
Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας τρομοκρατούσαν για την ενδεχόμενη ακύρωση της διοργάνωσης, προκάλεσαν εθνική έπαρση ...για να συναινέσουμε να μας αρπάξουν άλλα 30 ΔΙΣ με συνοπτικές διαδικασίες ...για εικονικές κατασκευές και εικονικές δαπάνες. 
Η στάση των ΜΜΕ έχει σχέση με μπίζνες και με ξένα συμφέροντα. 
Πάντα έγραφαν γελοιότητες στην εφημερίδα "ΑΥΓΗ" χωρίς συνέπειες λόγω του ασήμαντου ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ και των γραφικών του συνιστωσών.
Και η Χρυσή ΑΥΓΗ «τσιμπάει» το δόλωμα του διευθυντή της ΑΥΓΗΣ ...αυθόρμητα(;) και για να πουλήσει «πατριωτισμό» θα πάει στα δικαστήρια να ζητήσει εφαρμογή του γελοίου νόμου που ποινικοποιεί την ελευθερία του λόγου και που επέβαλλαν στην Ελληνική Βουλή οι ξένοι σιωνιστές. 
Θα γίνει αφορμή η δήθεν πατριωτική Χρυσή Αυγή να δημιουργηθεί δικαστικό προηγούμενο και να ανοίξει ο δρόμος να πέφτουν μηνύσεις σε οποιονδήποτε πει κάτι διαφορετικό από την καθεστωτική ιστορία. 
Οι επικυρίαρχοι είναι 100 φορές πιο έξυπνοι από όλους τους βλάκες που νομοθετούν και που επιβάλλουν τον νόμο στην Ελλάδα. 
Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί νίκη των πατριωτών και πλήγμα στην προδοτική κυβέρνηση του Τσίπρα ...θα είναι η αρχή του τέλους της όποιας ελευθερίας του λόγου χαίρουμε μέχρι τώρα. 
Η τακτική είναι γνωστή: 
Problem (Πρόβλημα ο Φίλης), 
Reaction (Αντίδραση η Χρυσή Αυγή), 
Solution (Λύση με νόμο ...η ποινικοποίηση της άποψης).
Οι επικυρίαρχοι είναι μάγοι στο να κάνουν τον κόσμο να βγάζει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Όπως βάζουν τους Έλληνες πολιτικούς κι εκπροσώπους να ψηφίζουν νόμους που μας καταστρέφουν ...έτσι βάζουν και τους πολίτες να απαιτήσουν την εφαρμογή των ίδιων νόμων. 
Θα χαρούν οι περισσότεροι αν μπει σε εφαρμογή ο νόμος της ποινικοποίησης της γνώμης ...με λαγό τον Φίλη. 
Θα χαρούν που το δικαστήριο μπορεί να του ρίξει μία δήθεν ποινή με αναστολή ...αλλά δεν πάει κανενός το μυαλό για το τι θα επακολουθήσει μετά ...αφού βασικός λόγος ποινικοποίησης της γνώμης είναι το "Ολοκαύτωμα", κι αυτός ήταν ο λόγος ύπαρξης αυτού του νόμου. 
Είναι το μόνο συμβάν για το οποίοι εκβιάζονται κυβερνήσεις να προστατέψουν με ειδικό νόμο. Κανένα άλλο έγκλημα, κι έχουν γίνει πολύ χειρότερα από το "Ολοκαύτωμα", δεν χαίρει ειδικής προστασίας ...διότι μόνο το "Ολοκαύτωμα" αμφισβητείται κι όχι τυχαία. 
Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή τσιμπώντας στα ίδια δολώματα, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ποινικοποιήσει τον πατριωτισμό. Κατάφερε να συνδέσει τον πατριωτισμό με τάγματα τσαμπουκάδων φουσκωτών που φορούν στρατιωτικές αρβύλες και που προκαλούν τρόμο στον μέσο πολίτη. Δεν θέλησε να κερδίσει την εκτίμηση των πολιτών αλλά τη στιγμιαία οργή τους.
Τώρα η ίδια Χρυσή Αυγή θέλει να εφαρμόσει τον καθαρά φωτογραφικό νόμο που πέρασε το Λόμπι για να κρατήσει μακριά από την ιστορία του Ολοκαυτώματος τους περίεργους και τους εναλλακτικούς ερευνητές.
Τον νόμο που πέρασαν για να εκβιάσουν τη Χρυσή Αυγή θα εφαρμόσει πρώτη η Χρυσή Αυγή ...ανοίγοντας τον δρόμο για το κυνήγι των μαγισσών της εναλλακτικής ανάγνωσης της Ιστορίας. 
Επιπλέον τώρα που οι επικυρίαρχοι θέλουν να πλήξουν τον Ερντογάν εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσουν Αρμένιους, Πόντιους, Κούρδους κλπ για να φέρουν σε δύσκολη θέση τον «δικτάτορα» και το «καθεστώς» του.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes