Το Κτήνος εκβιάζει την Γερμανία να ξεπληρώσει τα τοκογλυφικά του δάνεια...


Στην αρχή βρήκαν πρόβλημα στους ρύπους, μετά βρήκαν πρόβλημα στον εκκεντροφόρο και τελικά απαγορεύουν τα ντιζελοκίνητα γενικά. Ετοιμάζουν το πεδίο για την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και παράλληλα τιμωρούν την Volkswagen ...που τελεί υπό την προστασία του κράτους αντί να αφεθεί στα νύχια των κερδοσκόπων.

Αυτοί που θα κλάψουν για την Volkswagen θα είναι φυσικά οι Γερμανοί που θα δουν τις επενδύσεις τους να γκρεμίζονται.





Τελικά όμως όλες οι χώρες ή οι αυτοκρατορίες που επιδίωξαν να επεκταθούν εκβιάστηκαν να το κάνουν για να ξεπληρώσουν τοκογλυφικά δάνεια στους γνωστούς τραπεζίτες. Όλες οι αυτοκρατορίες χρωστούσαν στο Κτήνος! Η ελληνική κυβέρνηση μη μπορώντας να βάλει χέρι στις γειτονικές χώρες που ήδη έχουν κατακτηθεί από τους τοκογλύφους... έβαλε χέρι στις δικές μας τσέπες σκοτώνοντας τουλάχιστον 10.000 ανθρώπους για να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους.
Η Γερμανία οδηγήθηκε και σύρθηκε τεχνητά κι εντέχνως σε δύο πολέμους. Πριν από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο η Αγγλία είχε τεράστια χρέη προς τη Γερμανία τα οποία διεγράφησαν με την ήττα των Γερμανών. Κάπως έτσι θέλουν να σβήσουν οι ΗΠΑ το χρέος τους προς τους Κινέζους... που κατέχουν όλα τα αμερικανικά ομόλογα. 
Όλες οι αυτοκρατορίες είχαν σιωνιστές φοροεισπράκτορες και υπουργούς οικονομικών... Μαντέψτε για ποιον λόγο ...και μαντέψτε ποιοι υποχρέωναν τους μονάρχες να ψάχνουν για πλούτη σε χώρες μακρινές κι αδούλωτες.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes