Περιούσιος και ο Λεσίν που βρέθηκε νεκρός στην Ουάσιγκτον


O πάμπλουτος «Ρώσος» πρώην Υπουργός Τύπου και στέλεχος της GAZPROM που βρέθηκε νεκρός σε Ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον ...δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ήταν κι αυτός ...περιούσιος.

H ναυαρχίδα ενημέρωσης της Ρωσικής Κυβέρνησης που λέγεται Russia Today (RT) ιδρυτής της οποίας ήταν ο Μιχαήλ Λεσίν, μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία δέχθηκε επίθεση και κριτική από τα ξεπουλημένα Δυτικά ΜΜΕ ...για μεροληψία! 
Αμέσως μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία η αδυναμία των σιωνιστών δημοσιογράφων να εκφραστούν ενάντια στη Ρωσία τους ώθησε σε παραίτηση.
Λόγω του ιδρυτή της οι περιούσιοι των Δυτικών ΜΜΕ είχαν την απαίτηση από το RT που πληρώνουν οι Ρώσοι πολίτες... να υπηρετεί τον Σιωνισμό μέχρι τέλους ...κάτι που τελικά δεν έγινε. 
Σιωνιστές δημοσιογράφοι από άλλα διάσημα ΜΜΕ επιτίθενται συστηματικά και στη Ρωσία και στο RT μιλώντας για «καθεστώς», για αυταρχικές κυβερνήσεις, για ψέματα ...και για την «ελευθερία του Τύπου» της Δύσης που εκμεταλλεύονται οι κακοί Ρώσοι, οι κακοί Ιρανοί και οι κακοί Κινέζοι.











Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes