Επάγγελμα: Τρομοκράτης...


Η τρομοκρατία είναι μία δουλειά όπως όλες οι άλλες. Κι απαιτεί λεφτά και υψηλές γνωριμίες για να μπορεί να δρα ανενόχλητη και να ξεγλιστράει πάντα μέσα από τα χέρια της αστυνομίας ...που ως γνωστό είναι διαβρωμένη και παράρτημα των ξένων υπηρεσιών.
Γι' αυτό βλέπουμε ότι οι επαγγελματίες δολοφόνοι τα πάνε περίφημα με τις Πρεσβείες, τα πάνε περίφημα με τη Μοσάντ, με τα πολιτικά κόμματα και με τους καρχαρίες των ΜΜΕ. Η τρομοκρατία στοχεύει να τρομοκρατήσει εμάς και να ξεκάνει τους ανεπιθύμητους τους συστήματος παραπλανώντας τους πολίτες σχετικά με τους εντολείς. 
Εκεί που οι μυστικές υπηρεσίες και τα ξένα συμφέροντα έπρεπε να καθαρίσουν το τοπίο ...αναλάμβαναν μερικοί ελληνόφωνοι γενίτσαροι κι επαγγελματίες δολοφόνοι να δώσουν πολιτική κι επαναστατική χροιά σ' ένα γνήσιο προδοτικό και μαφιόζικο χτύπημα. Τα ΜΜΕ εννοείται φρόντιζαν να μιλούν για «αυθόρμητους» τρομοκράτες, για ακροαριστερούς και άλλες τέτοιες παπαριές. Όπως βλέπουμε η τρομοκρατία ήταν άρρηκτα δεμένη με τα Δυτικά συμφέροντα και τον Σιωνισμό. Όλους τους στοχοποίησαν και εναντίον όλων χτύπησαν πλην Ισραηλινών φυσικά.
Τα ίδια ακριβώς και στην Ιταλία. Τρομοκρατία, Μυστικές Υπηρεσίες, Μασονικές Στοές και Πρεσβείες... δούλευαν για τα ίδια ξένα συμφέροντα εις βάρος των Ιταλών φορολογουμένων.






Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes