Οι Εβραίοι είναι τα κύρια θύματα της σιωνιστικής προπαγάνδας


Ο Τίτλος με πηγαίνει 35 χρόνια πίσω σ' εκείνη τη μέρα που είχα μια εξαιρετικά ειλικρινή συζήτηση στο Τελ Αβίβ με τον τότε συνταξιούχο υποστράτηγο Shlomo Gazit, τον καλύτερο και λαμπρότερο διοικητή στρατιωτικών πληροφοριών του Ισραήλ.

Του Alan Hart

Του έθεσα το συμπέρασμά μου ότι «Όλα είναι ανοησίες». Εννοούσα και είπα σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς που ξερνούσαν οι ηγέτες του Ισραήλ ότι η ύπαρξή του δεν είχε ποτέ, μα ποτέ, τεθεί σε κίνδυνο από οποιονδήποτε συνδυασμό Αράβων και άλλων μουσουλμανικών στρατιωτικών δυνάμεων και δεν θα μπορούσε να τεθεί και ποτέ σε κίνδυνο. Μέσα από ένα θλιμμένο χαμόγελο, ο Shlomo απάντησε: «Το πρόβλημα με εμάς τους Ισραηλινούς είναι ότι έχουμε γίνει θύματα της δικής μας προπαγάνδας».
Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο, επειδή οι ​​περισσότεροι Εβραίοι της διασποράς είναι θύματα της προπαγάνδας του Σιωνισμού.
Τις περισσότερες ημέρες, τις περισσότερες εβδομάδες, τους περισσότερους μήνες ο Ισραηλινός που κάνει τις πιο εξωφρενικές και γελοίες δηλώσεις προπαγάνδας σχετικά με τις απειλές για την ύπαρξη του Ισραήλ, είναι ο Πρωθυπουργός Binyamin Netanyahu. Αλλά αφήνοντας κατά μέρος τον ισχυρισμό του, ότι ο μουφτής της Ιερουσαλήμ είχε μεγαλύτερες ευθύνες για το ολοκαύτωμα των Ναζί από τον Αδόλφο Χίτλερ, η πιο εξωφρενική και γελοία σιωνιστική δήλωση των τελευταίων ετών, δεν έγινε από τον ίδιο. Έγινε από τον Δρ. Ben Chouake. Ποιος είναι αυτός;
...Οι απανταχού Εβραίοι που υποστηρίζουν το Ισραήλ δικαίως ή αδίκως και / ή παραμένουν σιωπηλοί στην περιφρόνηση (της χώρας) του διεθνούς δικαίου και της αρνησιδικίας των Παλαιστινίων είναι συνένοχοι από προεπιλογή στην καταπίεση του Σιωνισμού.
Ο κύριος αυτός είναι ο πρόεδρος της NORAC, μια επιτροπή πολιτικής δράσης, η οποία δουλεύει για να ενισχύει τις σχέσεις του Ισραήλ με την Αμερική. Είναι επίσης ο οργανισμός εκείνος που διανέμει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που συγκεντρώνονται από το σιωνιστικό λόμπι σε όλες τις εκδηλώσεις του, για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών εκείνων, που ζητούν εκλογές στο Κογκρέσο και οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να θέσουν τα συμφέροντα του Σιωνισμού πάνω από εκείνα της χώρας τους.
Πέρυσι, σε δήλωσή του στο Εθνικό Περιοδικό ο Chouake υποστήριξε, ότι με τα πυρηνικά όπλα «το Ιράν θέλει να κάνει με τους Εβραίους σε 12 λεπτά ό,τι έκανε ο Χίτλερ σε 12 χρόνια».
Η δήλωση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.
Ακόμα και αν το Ιράν διέθετε μερικές πυρηνικές κεφαλές, η ιδέα ότι θα επιτεθεί πρώτο στο Ισραήλ, είναι άκρως τρελή. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, το Ιράν θα μπορούσε να καταστραφεί από μία κόντρα επίθεση. Οι ηγέτες του το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και σε αντίθεση με ορισμένους ομολόγους τους στο Ισραήλ, δεν είναι τρελοί.
Μάλιστα οι μυστικές υπηρεσίες και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας όλων των μεγάλων δυνάμεων γνωρίζουν, ότι το Ιράν δεν παράγει πυρηνικά όπλα και ούτε θέλει να κατέχει. Και κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών υπήρξαν ενδείξεις ότι οι περισσότεροι από τους αρχηγούς ασφάλειας του Ισραήλ και ανώτατοι στρατιωτικοί, το γνωρίζουν αυτό επίσης.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι:
Γιατί αλήθεια ο Σιωνισμός καταβάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια στην προπαγάνδα για να κάνει τους απανταχού Εβραίους να πιστεύουν ότι δεν είναι μόνο σήμερα τα θύματα, αλλά ότι θα παραμείνουν παντοτινά;
Η απάντηση είναι προφανής.
Είναι ο μόνος τρόπος ο Σιωνισμός να μπορεί να αποτρέψει τους περισσότερους Εβραίους της διασποράς για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να εξετάσουν την αλήθεια της ιστορίας που σχετίζεται με την κατασκευή και τη διατήρηση των συγκρούσεων εντός και επί της Παλαιστίνης που μετατράπηκε σε Ισραήλ.
...Πολιτικές και διπλωματικές προσπάθειες για μια αξιόπιστη ειρηνευτική διαδικασία... δεν θα πετύχουν ποτέ αν, πρώτ' απ' όλα, δεν αντιμετωπιστεί η ψυχική διαταραχή της Ισραηλινής και της λοιπής εβραϊκής παράνοιας.
Αυτή η αλήθεια, η οποία περιλαμβάνει το γεγονός ότι το Ισραήλ δημιουργήθηκε κυρίως από την σιωνιστική τρομοκρατία και την εθνοκάθαρση και συνεχίζει σήμερα τη διαδικασία εθνοκάθαρσης αργά και ύπουλα, δεν πρέπει να θεωρείται, ακόμη και για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, λόγω του συμπεράσματος που επικαλείται (εγώ λέω ότι απαιτεί): ότι το Ισραήλ είναι ο θύτης δεν είναι το θύμα.
Κατά την άποψή μου συνάγεται ότι οι απανταχού Εβραίοι που υποστηρίζουν το Ισραήλ δικαίως ή αδίκως και / ή παραμένουν σιωπηλοί στην περιφρόνηση (της χώρας) του διεθνούς δικαίου και της αρνησιδικίας των Παλαιστινίων είναι συνένοχοι από επιλογή στην καταπίεση του Σιωνισμού.
Το αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου της προπαγάνδας του Σιωνισμού δεν είναι μόνο ότι οι περισσότεροι Ισραηλινοί και πάρα πολλοί άλλοι Εβραίοι θεωρούν τους εαυτούς τους θύματα, αλλά περισσότερο ότι είναι παράλογοι σχετικά με το θέμα της δικαιοσύνης των Παλαιστινίων.
Για να το θέσω αλλιώς, πάσχουν από παράνοια.
Το λεξικό μου περιγράφει αυτή την κατάσταση ως εξής:
Μια μορφή ψυχικής διαταραχής που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αυταπάτες, ιδιαίτερα της μεγαλοπρέπειας, της υπερηφάνειας, της δίωξης, του έντονου (ιδιαίτερα παράλογου) φόβου ή καχυποψίας.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, θεωρώ ότι οι πολιτικές και διπλωματικές προσπάθειες, για να συνεχίσει κανείς μια αξιόπιστη ειρηνευτική διαδικασία - μία πραγματική ευκαιρία που να φέρει τη σύγκρουση Ισραήλ - Παλαιστίνης σε ένα τέλος, με βάση ένα αποδεκτό ποσοστό δικαιοσύνης για τους Παλαιστίνιους και ασφάλεια για όλους - δεν θα πετύχει ποτέ αν, πρώτ' απ' όλα, δεν αντιμετωπιστεί η ψυχική διαταραχή της Ισραηλινής και της λοιπής εβραϊκής παράνοιας.
Η θεραπεία για την παράνοια είναι η ψυχοθεραπεία και από την ιστοσελίδα Psych Central έμαθα τα εξής:

Όπως στις περισσότερες διαταραχές της προσωπικότητας, η ψυχοθεραπεία είναι θεραπεία επιλογής. Τα άτομα με παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας, ωστόσο, σπάνια αποδέχονται την θεραπεία. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη λοιπόν ότι υπάρχει φτωχό ερευνητικό αποτέλεσμα που να προτείνει ποια είδη θεραπείας είναι πιο αποτελεσματικά σ' αυτή τη διαταραχή.
Είναι πιθανό ότι μια θεραπεία η οποία δίνει έμφαση σε μια απλή υποστηρικτική, επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση, θα είναι πιο αποτελεσματική. Δημιουργία ταύτισης με ένα πρόσωπο που έχει αυτή τη διαταραχή, θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι συνήθως εξαιτίας της παράνοιας που συνδέεται με τη διαταραχή. Ως εκ τούτου, πρόωρη λήξη (της θεραπείας από τον πελάτη) είναι συνήθης. Καθώς η θεραπεία προχωρά, ο ασθενής είναι πιθανό να αρχίσει να εμπιστεύεται τον θεράποντα όλο και περισσότερο. Ο πελάτης τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει να αποκαλύπτει μερικές από τις πιο παράξενες παρανοϊκές ιδεοληψίες του. [Ο όρος "ιδεασμός" είναι καινούργιος για μένα. Το λεξικό μου λέει ότι σημαίνει «τη δύναμη του νου για τη διαμόρφωση ιδεών και εικόνων».]
Ο θεραπευτής πρέπει να είναι προσεκτικός για να ισορροπήσει την αντικειμενική ύπαρξη της θεραπείας σε σχέση με αυτές τις σκέψεις, και την αύξηση των υποψιών του πελάτη, ότι αυτός ή αυτή δεν είναι αξιόπιστος/η. Είναι μια ισορροπία που μόνο δύσκολα μπορεί να διατηρηθεί, ακόμη και αν έχει δημιουργηθεί μια καλή και λειτουργική σχέση.
Μερικές φορές όταν ο ασθενής ενεργεί κατόπιν των παρανοϊκών πεποιθήσεών του, η αφοσίωση του θεραπευτή και η εμπιστοσύνη μπορεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί φροντίδα για να μην προσβληθεί ο πελάτης σθεναρά ή με κίνδυνο να παρατήσει οριστικά την ατομική θεραπεία. Θέματα ελέγχου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με παρόμοιο τρόπο, και με μεγάλη προσοχή. Δεδομένου ότι οι πεποιθήσεις του παρανοϊκού βασίζονται σε ψευδαισθήσεις και όχι στην πραγματικότητα, κάθε διαπληκτισμός μαζί του, από λογική σκοπιά, είναι ανώφελος. Προκαλώντας τα πιστεύω είναι επίσης πιθανό, να οδηγηθούν τόσο η πλευρά του θεραπευτή όσο και του πελάτη σε ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση.
Όλοι οι γιατροί και το προσωπικό της ψυχικής υγείας που έρχονται σε επαφή με το άτομο που πάσχει από παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας, πρέπει να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο και να είναι απλοί με το άτομο αυτό.
Η μακροχρόνια πρόγνωση για τη διαταραχή αυτή δεν ενδείκνυται. Τα άτομα που πάσχουν από τη διαταραχή αυτή συχνά παραμένουν στενάχωρα με έντονα συμπτώματα καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Κατά την άποψή μου, το ερώτημα πώς να αντιμετωπιστεί η ισραηλινή και η λοιπή εβραϊκή παράνοια, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως από τους διεθνώς επιφανέστερους και καθολικά σεβαστούς ψυχιάτρους. Πιστεύω επίσης ότι προσωπικά οι παγκόσμιοι ηγέτες θα πρέπει να τους παροτρύνουν να το πράξουν.
Όπως έχω ήδη γράψει και πει δημοσίως, οι συνέπειες της μη αντιμετώπισης αυτής της ψυχικής διαταραχής είναι προβλέψιμες. Αυτές πιθανότατα θα περιλαμβάνουν μια τελική σιωνιστική εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη, η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιταχύνει το μετασχηματισμό της εξέγερσης, ένα παγκόσμιο ρεύμα αντι - ισραηλισμού που θα μετατραπεί σε αντισημιτισμό, θέτοντας τις βάσεις, σε κάποιο σημείο, για μια άλλη μεγάλη στροφή εναντίον των Εβραίων.
Θα μπορούσε αυτό να είναι ό,τι ο αρρωστημένος φαρισαϊκός Σιωνισμός θέλει πραγματικά, προκειμένου να έχει στο παραπλανημένο του μυαλό την αιώνια δικαιολογία της περιφρόνησης του διεθνούς δικαίου και της αρνησιδικίας για τους Παλαιστίνιους;

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes