Στοχοποιείται η Τράπεζα της «Ελλάδας»;


Για πρώτη φορά, μετά από 2 αιώνες αγώνων που καπέλωναν και καθοδηγούσαν οι πράκτορες των τοκογλύφων ...στοχοποιείται η Τράπεζα της «Ελλάδας».

Καταφέραμε τελικά να βάλουμε στο κάδρο τη φωλιά του Κτήνους στην Ελλάδα που προστάτευαν τόσο μεθοδικά τα λαμόγια του ΠΑΜΕ, οι κουκουλοφόροι κι οι εργατοπατέρες ή απλά ήταν ένα τυχαίο γεγονός;
Ή μήπως ήταν απλά μία σχεδιασμένη επίθεση που θα φέρει μοιραία ΝΕΑ πρόσθετα μέτρα προστασίας που θα πληρώσουμε εμείς ...ώστε να μην κινδυνέψει ποτέ ΟΥΤΕ το «μαγαζί», ούτε οι πράκτορες των Rothschild. Οι τοκογλύφοι βλέπουν μακριά και προκαλούν τεχνητά και με ελεγχόμενο τρόπο το πρόβλημα ώστε να παρθούν έγκαιρα τα μέτρα ασφαλείας πριν προκύψει πραγματικός κίνδυνος. 
Το Soro-Athens Magazine ...έντρομο μεταφέρει την είδηση ...«Στις φλόγες η Τράπεζα της Ελλάδας!» ...και περιμένεις να δεις ένα κτίριο πυρπολημένο ...αλλά τελικά ήταν απλά μερικές μολότοφ που μόνο τα παιδιά του Soros ξέρουν να κατασκευάζουν και να χρησιμοποιούν καθώς ...γράφουν εντυπωσιακά πλάνα στις τηλεοπτικές κάμερες αλλά δεν προκαλούν θύματα και σοβαρές ζημιές συνήθως.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes