Χάκερ έριξαν συστήματα των Τραπεζών και ζητούσαν λύτρα


Το κράτος επιμένει να βάλει μεσάζοντες όλων των συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών και μεταξύ κράτους και πολιτών τους απατεώνες τοκογλύφους.

Προωθούν την συγκέντρωση και την παράδοση του πλούτου στα χέρια της Τραπεζικής Μαφίας ...από όπου τα χρήματα των πολιτών μπορούν να κάνουν φτερά με πρόσχημα το χτύπημα κάποιων χάκερ, ή ενός διευθυντή που μετέφερε χρήματα σε ξένες τράπεζες και μετά εξαφανίστηκε.
Τα εξαφανισμένα λεφτά από το μεγάλο κόλπο της ENERGA-HELLAS POWER ακόμα δεν τα βρήκαν αλλά οι απατεώνες που τα έφαγαν κυκλοφορούν ελεύθεροι, γλεντούν με το Δημόσιο Χρήμα και τα ΜΜΕ τους προσφέρουν κάλυψη γιατί στο κόλπο δεν ήταν μόνο οι δύο νεαροί που κατηγορούνται αλλά δεν τους ακουμπάει κανείς.

Δημοσιεύει σχετικά ο "ΣΚΑΪ":


Χάκερ «χτύπησαν» τρεις ελληνικές τράπεζες ζητώντας τους Βitcoin για λύτρα

H επίθεση περιορίστηκε σε πτώση των συστημάτων για λίγη ώρα.
Επίθεση από χάκερ δέχτηκαν τα συστήματα ιντερνετικής τραπεζικής τριών ελληνικών τραπεζών την περασμένη Πέμπτη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από την ΤτΕ οι χάκερς με το όνομα armanda collective, ρωσικής προελεύσεως ζητούσαν λύτρα σε Bitcoin.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε κινητοποίηση από τις υπηρεσίες ασφαλείας της ΤτΕ, σε συνεργασία με την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών, την υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος και τα τμήματα ασφαλείας των τραπεζών.
H επίθεση περιορίστηκε σε πτώση των συστημάτων για λίγη ώρα. 

Μάλιστα η ΤτΕ διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να αποτραπεί οποιαδήποτε νέα επίθεση.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes