Απαλλοτριώνεται το σπίτι που γεννήθηκε ο Χίτλερ


Είχαμε αναφερθεί στις 13 Ιουλίου 2016 για την πρόθεση του Αυστριακού κράτους να απαλλοτριώσει το σπίτι που γεννήθηκε ο Χίτλερ. Προχθές το βράδυ 14.12.2016 η ολομέλεια της αυστριακής Βουλής έδωσε τέλος στις πολυετείς συζητήσεις, ψηφίζοντας σχέδιο νόμου για την απαλλοτρίωση του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ.

Στην ουσία πρόκειται για πράξη εκδίκησης και μίσους, ένα αιώνιο και άσβεστο μίσος που διατηρούν ολοζώντανο και αμείωτο οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι του πλανήτη Rothschild με ό,τι σχετίζεται με τον Αδόλφο Χίτλερ, τον μοναδικό άνθρωπο στην ιστορία της ανθρωπότητας που τόλμησε να φυλακίσει έναν Rothschild, η αιτία που προκάλεσε άλλωστε και την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Παρόμοια τύχη είχε και το καταφύγιο του Χίτλερ στο Βερολίνο, όσο και το βιβλίο του... που ήταν απαγορευμένο στη Γερμανία μέχρι πρότινος... Θα επανακυκλοφορούσε μόνο μετά την προσθήκη χιλιάδων σημειώσεων για την αποδόμηση των λεγόμενων του Γερμανού ηγέτη.


Περιέργως τέτοια μέριμνα στο "όνομα της αλήθειας" ...ουδέποτε δεν έδειξαν τα κράτη για τα παραπλανητικά βιβλία πολιτικού, παραθρησκευτικού, σατανιστικού, ουφολογικού, κομμουνιστικού, παιδοφιλικού ή σαδομαζοχιστικού περιεχομένου που κυκλοφορούν ελεύθερα σε εκατομμύρια αντίτυπα. 

Ούτε φυσικά τα σπίτια του Τρότσκυ, του Λένιν, του Στάλιν κι άλλων ανώμαλων δολοφόνων ...προτάθηκαν ποτέ για απαλλοτρίωση, ώστε να σταματήσουν να αποτελούν "πόλο έλξης" κάποιον εναπομείναντων νοσταλγών τους. "Το αυστριακό κοινοβούλιο πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε άνδρο νεοναζί" έγραφε το Πρώτο Θέμα. Δεν έγινε "άνδρο νεοναζί" τόσα χρόνια, τώρα θα γινόταν; Αφού μέχρι σήμερα εκεί στεγάζεται το Υπουργείο Εσωτερικών, πως είναι δυνατόν να μετατραπεί ένα υπουργικό παράρτημα σε "άνδρο νεοναζί";
Ενδιαφέρον έχει ότι όπου κι αν κυκλοφορήσει η είδηση... περιέχει - περισσότερες από μία - αναφορές στον "μεγαλύτερο εγκληματία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα"... για το ενδεχόμενο μήπως και κάποιος δεν γνωρίζει ποιος και πόσο "κακός" ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Φυσικά για τους Rothschild και τα εγκλήματά τους... κανένας δημοσιογράφος και κανένα μέσο ενημέρωσης θα μας μιλήσει ποτέ... για ευνόητους λόγους.

Το ειδησεογραφικό portal του Χατζηνικολάου "REAL" γράφει για παράδειγμα:


Δίνοντας ένα τέλος στις πολυετείς συζητήσεις, η Ολομέλεια της αυστριακής Βουλής ψήφισε αργά χθες βράδυ με μεγάλη πλειοψηφία, το σχέδιο νόμου για την απαλλοτρίωση από το αυστριακό κράτος του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο Αδόλφος Χίτλερ.
Κατά της απαλλοτρίωσης τάχθηκαν μόνον οι βουλευτές του μικρού κόμματος "Ομάδα Στρόναχ", του εκκεντρικού Αυστρο-Καναδού πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Φρανκ Στρόναχ και μερικοί από τους βουλευτές του νεοφιλελεύθερου κόμματος ΝΕΟΣ.
Αγνωστο παραμένει το ποσό που θα καταβληθεί στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ενώ δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η μελλοντική χρήση του από τον νέο ιδιοκτήτη του,το αυστριακό κράτος.
Οπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα, για το κτίριο υπάρχουν σκέψεις για χρήση, μετά την διαμόρφωσή του, για κοινωνικές ή άλλες διοικητικές υπηρεσίες και σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να παραμείνει οποιαδήποτε διασύνδεσή του με το πρόσωπο του Χίτλερ, διότι διαφορετικά θα συνεχίζεται ο μύθος του σπιτιού όπου γεννήθηκε.
Ο ίδιος σχεδιάζει τη διεξαγωγή διαγωνισμού αρχιτεκτόνων για την αναδιαμόρφωση του κτιρίου, θέτοντας ως στόχο, μέσα από αυτή την αρχιτεκτονική αναδιαμόρφωση που θα αλλάζει ριζικά την εικόνα του να μην είναι πλέον δυνατό να αποτελεί τόπο μνήμης και προσκυνήματος για νεοναζιστές και ακροδεξιούς.
Ο ομοσπονδιακός νόμος που ψηφίστηκε από την αυστριακή Βουλή προβλέπει την μεταβίβαση στο επίσημο κράτος του δικαιώματος ιδιοκτησίας μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την πώληση του σπιτιού από την ιδιοκτήτριά του, στην οποία θα καταβληθεί τώρα η αναλογούσα αποζημίωση.
Με τον νόμο δίνεται ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο κράτος και την ιδιοκτήτρια, διαμάχη που είχε ξεκινήσει από το 2011, με το σπίτι να παραμένει από τότε κενό, ενώ κατά διαστήματα είχαν γίνει διάφορες προτάσεις ως προς τη μελλοντική χρήση του.
Το κτίριο νοικιάζει από το 1972 το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών από την ιδιοκτήτριά του και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε εγκατεστημένο εκεί ένα εργαστήρι για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Το μηνιαίο μίσθωμα για τα συνολικά 800 τετραγωνικά μέτρα του διώροφου κτιρίου ανέρχεται σε 4.800 ευρώ που "μοιράζονται" σε αναλογία 60-40, αντίστοιχα, το υπουργείο και ο δήμος της πόλης Μπραουνάου.
Σε παλαιότερες τοποθετήσεις του ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών είχε ταχθεί υπέρ της κατεδάφισης του κτιρίου ως "καθαρότερης λύσης", ωστόσο με κάτι τέτοιο θα προέκυπταν πρακτικά προβλήματα εξαιτίας του γεγονότος ότι το κτίριο (δηλαδή η πρόσοψή του) έχει κριθεί ως διατηρητέο.
Στο σχετικά απλοϊκό και άσημο διώροφο κτίριο με τη διεύθυνση "Σάλτσμπουργκερ Φόρστατ 15" στο Μπράουναου στο ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, στο οποίο ζούσε από τα τέλη του 19 ου αιώνα ο τελωνειακός υπάλληλος Άλοϊς Χίτλερ με τη σύζυγό του Κλάρα, γεννήθηκε - ως τρίτο από τα έξι παιδιά του ζεύγους - στις 20 Απριλίου του 1889 και παρέμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των τριών ετών, ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της ανθρωπότητας με την πόλη στις όχθες του ποταμού Ινν να ζει μέχρι σήμερα στη μαύρη σκιά αυτής της "κληρονομιάς".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Ο χίτλερ δούλευε για τους τραπεζίτες ,
με των οποίων τα λεφτά έκανε ότι έκανε.

Έτσι και ενώ είχε περικυκλώσει την Ελβετία , που ήταν βάση των ιουδαίων τραπεζιτών, δεν της επιτέθηκε γιατί έτσι του είπαν τα αφεντικά του .


 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes