Οι διαδηλώσεις των 5 gay και 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Soros που γίνονται είδηση! [Βίντεο]


Για να μην συνειδητοποιήσουμε ότι δεν νομοθετούν με βάση τις πραγματικές ανάγκες του κράτους και των πολιτών αλλά με βάση την ατζέντα που υπαγορεύουν τα ξένα αφεντικά τους ...χρειάζεται να στήσουν μικρές θεατρικές παραστάσεις οι οποίες αμέσως μετά διαχέονται μαζικά από τα ΜΜΕ για να δημιουργήσουν χρήσιμες ψευδαισθήσεις.

Βάζουν δικούς τους ανθρώπους να προσποιηθούν ότι διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν, ώστε να περάσουν τους νόμους που θέλουν δήθεν υπό την πίεση των πολιτών.
Να φανεί ότι ΕΜΕΙΣ απαιτήσαμε και πετύχαμε τη θέσπιση αυτών των νόμων.
Τώρα που αγανακτήσαμε, πληρώνοντας παράνομους φόρους... θα τους ικετεύουμε να επιβάλλουν το πλαστικό χρήμα. 
Οι gay διαδηλώσεις 20 ανθρώπων, δηλαδή 5 gay και 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή του Soros... θα γίνουν είδηση που θα μάθει κι ο τελευταίος κτηνοτρόφος στα σύνορα. Στη δήθεν αυθόρμητη διαδήλωση ...υπάρχει πάντα χώρος για τους πράκτορες να κάνουν πολιτική κατά του Πούτιν, να μποϋκοτάρουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρωσίας, ώστε να μην έχουμε αμφιβολία για το ποιος είναι ο ξένος χορηγός. 
Οι πολύ περισσότερες διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών εναντίον της Κάρτας του Πολίτη... δεν αναφέρονται καν στα δελτία ειδήσεων. 


Χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν τις ομιλίες ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης το 2011... καμία απολύτως αναφορά από τα μεγάλα πουλημένα ΜΜΕ.









Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes