Περιούσιοι οι πνευματικοί καθοδηγητές κάθε ανωμαλίας...


Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ΑΝΕΛ αφαίρεσαν νόμο που αφορούσε την παιδοφιλία στο ίδιο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης... να θυμίσουμε ότι αυτόν που το σύστημα επέβαλλε ως είδωλο και πνευματικό καθοδηγητή του, καπελωμένου από περιούσιους, gay κινήματος ...ήταν ο Allen Ginsberg.

Εννοείται ήταν περιούσιος αλλά ήταν και μέλος της ένωσης παιδόφιλων NAMBLA (North American Man Boy Lovers Association) που υπερασπιζόταν κι απενοχοποιούσε στα πλαίσια της ελευθερίας του ...λόγου! 
Φυσικά εξαφάνισαν τη μόνη έγκυρη πηγή της συγκεκριμένης παιδοφιλικής δραστηριότητας του Allen Ginsberg ...αλλά ευτυχώς η γνωστή σελίδα αρχειοθέτησης webarchive.org διατήρησε ακριβές αντίγραφο της πηγής που χρησιμοποιήθηκε ακόμα και σε βιβλία σχετικά με το θέμα.
Οι «συμπτώσεις» δεν τελειώνουν εδώ.
Ο «πατέρας» του γάμου των ομοφυλοφίλων Boris Dietrich ...δουλεύει στο Human Rights Watch του περιούσιου George Soros... και δήλωσε ότι ο επόμενος στόχος του είναι ο γάμος μεταξύ τριών ή περισσοτέρων ανθρώπων ...προκειμένου να επαναπροσδιορισθεί η έννοια του γάμου. 
Όλα φυσικά στο πλαίσιο της ισότητας.
Στην Ελλάδα παρέκαμψαν το Σύνταγμα με την σκόπιμη εισαγωγή του συμφώνου συμβίωσης που τελικά το ανάγουν σε ισοδύναμο του Πολιτικού Γάμου.
Η Βουλή νομοθετεί για εμάς, χωρίς εμάς ...με εντολές έξωθεν.
Μία άλλη περιούσια ακτιβίστρια του gay κινήματος, η Masha Geshen που επίσης επιβλήθηκε από το σιωνιστικό σύστημα ΜΜΕ δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο τελικός στόχος τους είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της έννοιας του γάμου.
Ο γάμος είναι κορυφαίας σημασίας στις περισσότερες θρησκείες και η αποδόμησή του θα συντελέσει στην ταχύτερη αποδόμηση των θρησκειών που είναι σκοπός της Νέας Τάξης εδώ κι αιώνες. 
Με στόχο τις θρησκείες προωθείται και το θέμα των εκτρώσεων που πλασάρεται πάλι ως δικαίωμα επάνω σε ένα έμβρυο το οποίο όμως δεν απολαμβάνει δικαιώματα.
Επίσης αντιθρησκευτικό σκοπό έχει η προώθηση της καύσης των νεκρών και η νομιμοποίηση της ευθανασίας, της αυτοκτονίας δηλαδή για τα οποία οι θρησκείες των Δυτικών χωρών έχουν κάθετη διαφωνία.
Η καύση των νεκρών εκτός του ότι είναι ενεργοβόρος δεν υπήρξε ποτέ αίτημα κάποιας κοινωνικής ομάδας. Αντιθέτως σε περίπτωση εγκληματικών ενεργειών, η καύση ενός πτώματος μπορεί να αφαιρέσει τη δυνατότητα επανεξέτασης ενός φόνου από τη Δικαιοσύνη δια της εκταφής του νεκρού, όπως είχε ζητηθεί για την υπόθεση Τσαλικίδη.
Οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα για την αιτιολόγηση του νομοθετήματος για το σύμφωνο συμβίωσης... απόφαση του ΕΔΑΔ ...που βγήκε μετά από προσφυγή του Βαλλιανάτου, που επίσης δουλεύει για τον περιούσιο Soros του Human Rights Watch.
To ποιοι βρίσκονται πίσω από τον Soros και τα "κορίτσια" του ...δεν χρειάζεται να είναι μάντης κανείς για να το συμπεράνει.
Για τη σχέση του Σιωνισμού με το καπελωμένο κίνημα των δικαιωμάτων των gay μίλησε κι ο δηλωμένος Σιωνιστής αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden προσπαθώντας να γλείψει και να εξάρει τον ρόλο των περιούσιων στον εκσυγχρονισμό ημών των «πιθήκων».
Στην Ελλάδα την παρέλαση Athens Gay Pride με εισαγόμενους μισθωμένους καρνάβαλους συντόνισε η ΜΗ Ελληνίδα Andrea Gilbert... Εκτός από περιούσια ...εργάζεται κι αυτή για τη ΜΚΟ του Soros ...υπεύθυνη για θέματα αντισημιτισμού.
Κι ενώ στη Ρωσία απαγορεύουν τις ΜΚΟ του Soros... στην Ελλάδα ...τις στέλνουμε στη Βουλή να νομοθετήσουν.
Οπότε καταλαβαίνετε ποιος πληρώνει τους πράκτορες που παριστάνουν τους αυθόρμητους ακτιβιστές ...που επιτίθενται στον Πούτιν, πάντα με τη στήριξη και την βοήθεια όλων των μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων που ελέγχονται από τους τοκογλύφους.
Και για να συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλο είναι αυτό το δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ ...προσπαθήστε να σκεφτείτε έστω ΕΝΑ ...μεγάλο Δυτικό ειδησεογραφικό κανάλι, ή μεγάλο ραδιόφωνο, ή μία μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ή έστω μία μεγάλη εφημερίδα... που να υποστηρίζει τον Πούτιν.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes