Τάνκερ γεμάτα πετρέλαιο "εξαφανίζονται" καθημερινά σαν τους "μετανάστες" της Τασίας...


Ένα τουλάχιστον τάνκερ την ημέρα φορτώνει πετρέλαιο που διακινεί η ISIS από τα λιμάνια της Τουρκίας. Αλλά δεν μας λέει κανένας που πάνε αυτά τα τάνκερ. Πρέπει να είναι πολύ «δύσκολο» να εντοπίσουν τις διαδρομές τους ...εδώ και τέσσερα χρόνια.

Οι Αμερικανοί έχουν κάνει εμπάργκο στην Κούβα, τη Βενεζουέλα, το ΙΡΑΝ, τη Συρία ...αλλά να ελέγξουν τα τάνκερ που φεύγουν από τα Τουρκικά λιμάνια ...δεν το θεωρούν και τόσο σημαντικό. 
Το παιχνίδι στην περιοχή δεν έχει σχέση ούτε με το Ισλάμ, ούτε με τις αιρέσεις, ούτε με τον πολυπολιτισμό. 
Ο Ερντογάν δεν μας λέει που πάει το πετρέλαιο μετά την Τουρκία, οι Ρώσοι δεν μας λένε που πάει το πετρέλαιο μετά την Τουρκία, οι Αμερικάνοι ούτε που είδαν να υπάρχει πετρέλαιο, το Ισραήλ αγοράζει ΜΟΝΟ "Κουρδικό" πετρέλαιο από την Τουρκία και καλύπτει το 77% των αναγκών του... 
Πολύ σκοτάδι, πολύ πετρέλαιο, πολλά τάνκερ ...αλλά οι δορυφόροι και τα υπερσύγχρονα GPS ...δεν μας δίνουν τα λιμάνια προορισμού.
Μέχρι και από το internet μπορεί κάποιος να δει που πάνε αυτά τα τάνκερ, γεμάτα ματωμένο πετρέλαιο, αλλά οι υπερδυνάμεις κάποιους καλύπτουν.
Στη φωτογραφία με τον χάρτη βλέπετε μόνο όσα τάνκερ κινούνται αυτή τη στιγμή στην περιοχή. Τα άλλα πλοία έχουν εξαιρεθεί.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes