Η αρνητική στάση των Ελλήνων απέναντι στην Αμερικανική Κυβέρνηση... ονομάζεται "υπέρμετρος αντιαμερικανισμός"


50 εκατομμύρια πρόστιμο στη Vodafone για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων της κυβέρνησης Καραμανλή ...από την Αμερικανική Πρεσβεία.

Η δικαιοσύνη ...ούτε παρατήρηση δεν τόλμησε να κάνει προς τους "συμμάχους" μας Αμερικανούς ...ενώ οι πράκτορες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής δήθεν αριστεράς και δήθεν δεξιάς, από τον Νίκο Δήμου-Soros, μέχρι το Indymedia-Soros και το κόμμα των "εθνικά" μαλακεδόνων ...αναρωτιούνται για τα αίτια του στείρου αντιαμερικανισμού των Ελλήνων. 
Έχουν όλοι τους έναν καημό για την αρνητική στάση των Ελλήνων απέναντι στην Αμερικάνικη Κυβέρνηση που ευθύνεται για γενοκτονίες παντού στον πλανήτη.
Οι Έλληνες δεν έχουν τίποτα εναντίον του Αμερικανικού Λαού ...αλλά έχουν πολλά εναντίον της "Αμερικανικής" κυβέρνησης, η οποία αποτελείται βασικά από ανθρώπους, όπως ο Κίσινγκερ, που ΟΥΤΕ είναι Αμερικανοί, ΟΥΤΕ ενδιαφέρονται για τον Αμερικανικό Λαό, τον οποίο έχουν φτωχοποιήσει όσο δεν φανταζόμαστε.
17,5 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ ...δεν έχουν εξασφαλισμένο το καθημερινό τους γεύμα. Την ίδια μοίρα με τους Αμερικανούς πολίτες έχουν και οι Έλληνες, που τα παιδιά τους πλέον λιποθυμούν μέσα στην τάξη από την πείνα.

Μαντέψτε που θα βρει τα λεφτά η Vodafone να πληρώσει το πρόστιμο για τις παρακολουθήσεις των κινητών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας...Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes