Εκπαιδεύοντας τα Ζόμπι της Πολιτικής...


Το δίκτυο των Σχολείων Round Square, στο οποίο ανήκουν και τα πρότυπα πειραματικά σχολεία Αναβρύτων ...αναφέρουν ενδεικτικά στην ιστοσελίδα τους για όσους δεν ξέρουν καλά Αγγλικά.

"Γιατί το κάνουμε
Ως εκπαιδευτές αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο η επόμενη γενιά ΗΓΕΤΩΝ θα ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, θα ετοιμάζεται και θα αποκρίνεται στον κόσμο μας".
Προετοιμάζουν τα ζόμπι της πολιτικής που δεν θα είναι σε θέση να σκεφτούν τίποτα που να αντιτίθεται στα συμφέροντα της Ελίτ. Η ανταμοιβή αυτών των πνευματικών ζόμπι είναι φυσικά και ηθική και υλική καθώς προωθούνται γρήγορα στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας, με υψηλούς μισθούς και μοναδική έγνοια να ΜΗΝ θιγούν τα ξένα συμφέροντα.
Είναι χιλιάδες αυτοί που δουλεύουν στα παρασκήνια και που ετοιμάζουν τους νόμους που ψηφίζουν οι αδίστακτοι κι αγράμματοι απατεώνες της πολιτικής που εμείς γνωρίζουμε. 
Κι όταν καμιά φορά συναντιούνται στα πάνελ της τηλεόρασης αντιλαμβανόμαστε ότι ΟΛΟΙ έχουν τους ίδιους στόχους, έχουν τους ίδιους εχθρούς και τους ίδιους φίλους και λένε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια, ώστε να συμπεράνουμε υποσυνείδητα ότι δεν υπάρχει τελικά άλλος δρόμος ...πέρα από αυτόν που προστατεύει τους τοκογλύφους και καταστρέφει τους πολίτες. 
Τα καλύτερα κολέγια στην Ελλάδα ιδρύθηκαν από ξένους πράκτορες, ώστε να παράγουν ελληνόφωνους γενίτσαρους που θα προστατεύουν τα ξένα συμφέροντα παριστάνοντας τους Έλληνες.
Στα σχολεία της Νέας Τάξης ...όπου σπουδάζουν κι οι "αριστεροί" ηγέτες, τα παιδιά φορούν γραβάτες, ντύνονται σεμνά κι ομοιόμορφα ...κι επικεντρώνονται στη γνώση. 
Στα σχολεία των θυμάτων της Νέας Τάξης οι πράκτορες των κομμάτων καθηγητές και φοιτητοπατέρες φροντίζουν να βασιλεύει το μπάχαλο, η βρωμιά, η αναξιοκρατία και η άγνοια. 

Και πείθουν τους φοιτητές ότι έτσι πρέπει να είναι η Παιδεία... Να προετοιμάζει στρατούς ηλιθίων που θα χτυπούν παλαμάκια όποτε δίνεται το σύνθημα, ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα μαθήματα χωρίς να διαβάσουν κι αργότερα να βολευτούν από κάποιον πολιτικό σε μία δημόσια θέση χωρίς να την αξίζουν.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes