Τοκογλύφο για Πρωθυπουργό προτείνει ο λαγός Λεβέντης


Έτρεξαν οι αγαθοί Έλληνες, μετά από προτροπή των ΜΜΕ, να τον ψηφίσουν τον "κύριο" Λεβέντη... για να δουν άσπρη μέρα... κι εκείνος μας προτείνει τώρα να μας κυβερνήσει τοκογλύφος σαν Πρωθυπουργός. Αλήθεια τον Στουρνάρα Πρωθυπουργό τον θέλουν οι τοκογλύφοι ή οι ψηφοφόροι του; Ρητορικό το ερώτημα! 

Γράφει σχετικά το "NEWSBEAST":


Με τη φράση «κάποιοι ονειρεύονται καρβέλια» σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης τις πληροφορίες για στήριξη του κόμματός του στις κρίσιμες ψηφοφορίες για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι θα προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να μεταθέσει την ψήφιση για το ασφαλιστικό στα τέλη Ιανουαρίου προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος στη ΝΔ, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να αρχίσει μια συζήτηση για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης.

«Οι ξένοι θέλουν μια οικουμενική και αυτή μόνον η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να την προσφέρουν» δήλωσε χαρακτηριστικά, προτείνοντας για τη θέση του πρωθυπουργού τον Γιώργο Προβόπουλο ή τον Γιάννη Στουρνάρα. «Είναι ευρωπαϊστές, θα βοηθήσουν, ενώ οι εκλεγμένοι είναι ψεύτες» σημείωσε.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes