Η Ευρώπη εξουσιάζεται από περιούσιους πράκτορες του Σιωνισμού


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας είναι άλλος ένας ΜΗ ΓΑΛΛΟΣ περιούσιος πράκτορας του Σιωνισμού που φυσικά άλλαξε το όνομά του για να περνιέται για Γάλλος. Από Strasburger-Mortimer έγινε Fabius... όπως εδώ στην Ελλάδα ο Sabetai Benache Mazza έγινε ...Σάββας Μιχαήλ. 

Δείτε το απίστευτο θράσος με το οποίο θεωρούν αυτονόητο ότι οι Δυτικοί πρέπει να ελέγχουν την ηγεσία του Στρατού στη Συρία κι όχι ο Άσαντ που προφανώς θα επανεκλεγεί πανηγυρικά. Κι αν οι Σιωνιστές ελέγχουν τον Στρατό, όπως έκαναν και στην Τουρκία... θα κάνουν πραξικόπημα κάθε φορά που η Δημοκρατία στη Συρία δεν θα φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουν οι τοκογλύφοι. 
Οπότε μπορείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο δεν ασχολούνται με την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού αλλά μόνο με τον Συριακό Στρατό. Είναι όλοι ήδη ελεγχόμενοι κι εγκεκριμένοι από τη CIA και τη Μοσάντ οι υψηλόβαθμοι κι έχοντες εξουσίες στον Ελληνικό Στρατό. 
Το να γίνει πραξικόπημα για να "σώσουν" τη "Δημοκρατία" τους από μία "λανθασμένη" επιλογή του Ελληνικού Λαού είναι φυσικά δοκιμασμένο, προσχεδιασμένο κι έχουν γίνει σχετικές ασκήσεις. Το τέλειο, γρήγορο κι αποτελεσματικό πραξικόπημα της Χούντας δείχνει ξεκάθαρα την τεχνογνωσία που υπάρχει για τέτοιες περιστάσεις. 
Και μπορείτε να καταλάβετε ότι για άλλη μία φορά ολόκληρη η Δύση θα συμμετέχει οικονομικά και στρατιωτικά για να απαλλάξει το Ισραήλ από έναν ανεξέλεγκτο κι αδούλωτο γείτονά του με πρόσχημα την ισλαμιστική τρομοκρατία που χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους τραπεζίτες. 
Ολόκληρη η Δύση θα στείλει στρατό στη Συρία να μας "σώσει" από τους αποκεφαλιστές που το Ισραήλ εξοπλίζει, εκπαιδεύει, περιθάλπει και ποτέ δεν στοχοποιεί. 
Ο γιος του καμουφλαρισμένου ΜΗ Γάλλου Υπουργού είναι καταζητούμενος στην Αμερική για ακάλυπτες επιταγές εκατομμυρίων δολαρίων που χρησιμοποίησε για να τζογάρει στα καζίνο.
Εκτός απο τον "Γάλλο" ...και ο "Αμερικανός" ΥΠΕΞ John Kerry ...είναι ΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. O παππούς απο τη Μοραβία άλλαξε το όνομά του απο Fritz Kohn σε Fred Kerry.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes