Εξακολουθεί να μας προβληματίζει η κόντρα Τουρκίας και Ρωσίας


Οι Αμερικάνοι δημοσιεύουν σε όλον τον κόσμο φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη συνεργασία Τουρκίας με την ISIS. Οι Αμερικάνοι έχουν πολύ περισσότερους και πολύ πιο εξελιγμένους τεχνολογικά δορυφόρους από τη Ρωσία.

Μπορούν να δουν τις πινακίδες αυτοκινήτων από το διάστημα και μπορούν να καθοδηγήσουν έναν πύραυλο να περάσει από το παραθυράκι μίας τουαλέτας. 
Ε, λοιπόν αυτοί οι παντοδύναμοι στρατιωτικά και τεχνολογικά Αμερικάνοι δημοσιεύουν ΡΩΣΙΚΕΣ φωτογραφίες... γιατί οι ίδιοι δεν είδαν ποτέ τη συνεργασία Τούρκων λαθρέμπορων πετρελαίου με την ISIS. Δεν χτύπησαν ποτέ βυτιοφόρα όπως έκανε ο Πούτιν. Οι δορυφόροι τους δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα πετρέλαια που αποδίδουν στην ISIS εκατομμύρια δολάρια την ημέρα. 
Γιατί άραγε ...περίμεναν 4 χρόνια τους Ρώσους ...να στοχοποιήσουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Κι όχι μόνο οι Αμερικάνοι, αλλά ούτε οι παντοδύναμοι Ισραηλινοί που βρίσκονται πολύ κοντά στην περιοχή και που βομβάρδισαν επανειλημμένα εγκαταστάσεις του Assad ...αλλά ποτέ της ISIS.
Οι Financial Times (των Rothschild) έγραψαν ότι το 77% του πετρελαίου που εισάγει το Ισραήλ είναι από την περιοχή του Κουρδιστάν. Ευεργέτες και γενναιόδωροι όπως πάντα οι Ισραηλινοί ...βοηθούν τους Κούρδους να αντιμετωπίσουν τους αποκεφαλιστές...
Αραβική εφημερίδα με έδρα το Λονδίνο που πρόσκειται στη Μουσουλμανική Αδελφότητα και την αντιπολίτευση της Συρίας και που χρηματοδοτείται από το χαρούμενο Βασίλειο του Κατάρ ...αποκαλύπτει ότι το "ΚΟΥΡΔΙΚΟ" πετρέλαιο δεν είναι κουρδικό αλλά ΣΥΡΙΑΚΟ, το οποίο μεταφέρεται στο Βόρειο Ιράκ για να πάρει "ιθαγένεια" και μετά μεταφέρεται σε Τουρκικό Λιμάνι ...για να καταλήξει τελικά στο Ισραήλ. 
Αυτός ίσως ήταν ο λόγος που οι υπερσύγχρονοι δορυφόροι των ΗΠΑ ...δεν μπορούσαν να δουν τα χιλιάδες βυτιοφόρα που εδώ και χρόνια μεταφέρουν το Συριακό πετρέλαιο προς το Κουρδιστάν κι από εκεί στο Ισραήλ.
Μάλιστα η Αραβική ιστοσελίδα που έχει 400.000 followers στο facebook ...αναφέρει ότι το μεγάλο κεφάλι στην κομπίνα είναι ένας Ισραηλινός που έχει και Ελληνική υπηκοότητα με το όνομα Dr. Farid, Hajji Farid ή απλά Θείος Farid.






Διαβάζουμε σχετικά με τις επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Συρία στον "ΣΚΑΪ":

Παραδέχεται επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Συρία ο Νετανιάχου


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, επιβεβαίωσε τα περί διεξαγωγής επιχειρήσεων από το Ισραήλ στη Συρία.
«Διεξάγουμε κατά διαστήματα επιχειρήσεις στη Συρία προκειμένου να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε μέτωπο εναντίον μας», είπε κατά τη διάρκεια συνεδρίου.
«Κάνουμε επίσης ό, τι χρειάζεται προκειμένου να εμποδίσουμε τις παραδόσεις ιδιαίτερα θανατηφόρων όπλων από τη Συρία στον Λίβανο» πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με πηγές, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει περισσότερες από 12 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία από το 2013. Η πλειονότητα των αεροπορικών πληγμάτων είχε στόχο οχήματα που μετέφεραν όπλα, τα οποία προορίζονταν για την οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου.
Επιπλέον οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συχνά χρησιμοποιούν το πυροβολικό τους προκειμένου να απαντήσουν στις επιθέσεις με ρουκέτες από το Γκολάν.

Ο κ. Νετανιάχου πρόσθεσε ότι «οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ και της Ρωσίας συντονίζονται προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια».


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes