Σαπίζουν χωρίς ανταλλακτικά τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ...


Σε... νεκροταφείο ασθενοφόρων έχει μετατραπεί το κέντρο του ΕΚΑΒ στο Χολαργό, αφού πάνω από 50 παροπλισμένα οχήματα βρίσκονται σταθμευμένα στο χώρο αυτό περιμένοντας πότε θα έρθει η... σειρά τους για να πάνε συνεργείο ή πότε θα βρεθεί το πολυπόθητο ανταλλακτικό.

Μιλώντας στο iefimerida.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Ματθαιόπουλος, ανέφερε πως μέρα με τη μέρα ο αριθμός των ασθενοφόρων που παροπλίζονται μεγαλώνει καθώς δεν έχουν αποδεσμευτεί τα χρήματα για το β' τρίμηνο του 2015, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν λεφτά για ανταλλακτικά και υγειονομικό υλικό. «Μόνο για τη βενζίνη δίδονται ποσά», σημειώνει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι όσο μένουν παροπλισμένα ασθενοφόρα τόσο κινδυνεύουν ζωές.
Οπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, τα ασθενοφόρα έχουν από σκασμένα λάστιχα και σπασμένα φανάρια μέχρι βλάβες στον κινητήρα ενώ δεν λείπουν και αυτά που μοιάζουν εντελώς κατεστραμμένα... Την ίδια ώρα παροπλισμένα, λόγω βλάβης, παραμένουν και τα δύο από τα τρία ελικόπτερα του ΕΚΑΒ...Πηγή: iefimerida

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes