Οι "αυτοδημιούργητοι" περιούσιοι ολιγάρχες της Ρωσίας και η σχέση τους με τους Rothschild


Περίπου 8 χρόνια έμεινε στη φυλακή ο περιούσιος ολιγάρχης Khodorkovsky που από νεαρός βρέθηκε ξαφνικά στην κορυφή της εταιρίας πετρελαίων YUKOS μέσω της οποίας φυσικά κατέκλεβε το Ρωσικό Δημόσιο.

Όπως κι άλλοι άφραγκοι περιούσιοι που εμφανίστηκαν από το πουθενά και βρέθηκαν δισεκατομμυριούχοι ...ο Khodorkosvsky ήταν ακόμα μία βιτρίνα των Rothschild. Μάλιστα είχαν ιδρύσει μία ΜΚΟ που λεγόταν OPEN RUSSIA FOUNDATION όπου μέλη ήταν ο περιούσιος Henry Kissinger και Λόρδος Jacob Rothschild. 
Ο Khodorkosvsky, όσο ήταν φυλακή, είχε δηλώσει ότι τον έλεγχο της εταιρίας YUKOS θα τον πάρει ο Jacob Rothschild ...εντελώς συμπτωματικά... Άλλωστε αυτός ήταν το κρυφό και πραγματικό μεγάλο αφεντικό. 
Tον άνθρωπο βιτρίνα των Rothschild κράτησε στη φυλακή ο Πούτιν... κι όλες οι ΜΚΟ του Πλανήτη (δηλαδή του Soros) για τα ανθρώπινα δικαιώματα ...θρηνούσαν την άδικη φυλάκιση του περιούσιου μαφιόζου.
Σημειώστε ότι ο Πούτιν δεν ιδιωτικοποίησε πλήρως τις εταιρίες GAZPROM και ROSNEFT μέσω των οποίων χρηματοδοτεί το Ρωσικό Κράτος. 
Οι Rothschild μέσω της GLENCORE ελέγχουν και το Ρωσικό Αλουμίνιο της RUSAL όπου στην κορυφή βρίσκουμε πάλι έναν περιούσιο, τον OLEG DERIPASKA που έπεσε επίσης από τον ουρανό και βρέθηκε ιδιοκτήτης αυτού του κολοσσού,
Κι αυτός ο μπαγάσας ...ο περιούσιος Μαρξ... ενώ έπαιζε τους Κεφαλαιοκράτες στα δάχτυλα δεν είχε ακούσει ποτέ και τίποτα για τους Rothschild... που τύπωναν το χρήμα όλης της Ευρώπης και είχαν το εμπόριο του Χρυσού και των Διαμαντιών και των Ορυκτών στα χέρια τους... Ούτε που ήξερε ότι την τιμή του Χρυσού την όριζαν μόνοι τους oι Rothschild ...στα γραφεία τους στο Λονδίνο... (Gold Fixing)

http://www.theguardian.com/world/2013/dec/20/mikhail-khodorkovsky-freed-putin-pardon-russia

http://www.telegraph.co.uk/comment/personal-view/3607189/This-man-is-now-the-peoples-billionaire.html
http://www.standard.co.uk/news/rothschild-lined-to-take-over-at-yukos-6971290.html

https://www.hrw.org/news/2013/10/24/dispatches-khodorkovsky-and-russia-ten-years

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/6907222/Nat-Rothschild-to-invest-in-Russian-aluminium-company-Rusal.html

http://www.haaretz.com/print-edition/business/russian-billionaire-takes-a-local-interest-1.117795

http://www.telegraph.co.uk/finance/markets/2883029/Rothschild-to-pull-out-of-gold-market-after-200-years.html

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes