Η Ρωσία του εκλεκτού Γιέλτσιν και τα περιούσια παιδιά των Rothschild [Βίντεο]


ROSATOM λέγεται η Ρωσική Εταιρία Πυρηνικής Ενέργειας. Στο τιμόνι της εταιρίας αυτής που πλέον είναι Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και πάει προς κρατικοποίηση ...βρίσκεται ένας πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσίας επί Γιέλτσιν, ο Sergey Kiriyenko ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της εξουσίας ενώ ήταν μόλις 35 ετών.

Τέτοια θαύματα φυσικά γίνονται μόνο σε ευλογημένους, από τους Rothschild, ανθρώπους.
Ο περιούσιος παππούς του Kiriyenko, λεγόταν Yakov Israitel και ήταν υψηλόβαθμος διοικητής της CHEKA (κατόπιν KGB) της Μυστικής Αστυνομίας των Μπολσεβίκων που κατάφερε να σκοτώσει καμιά 20.000.000 Ρώσους που δεν καταλάβαιναν ότι η "Ρωσική επανάσταση" ήταν για το καλό τους... 
Ο εγγονός Kiriyenko, δημιουργικός σαν τον παππού του, κατάφερε να γκρεμίσει την Ρωσική Οικονομία, έφερε το ΔΝΤ στο παιχνίδι και εκτόξευσε το Ρωσικό Δημόσιο Χρέος.
Το πέρασμα των σιωνιστών από την κυβέρνηση της Ρωσίας σήμανε αμέτρητους θανάτους από πείνα, μείωση του Ρωσικού πληθυσμού κατά 8.000.000 και πολλά άλλα... Το ποσοστό μείωσης του πληθυσμού συγκρίνεται μόνο με τα ποσοστά μείωσης που παρατηρήθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο... Αιτία της Ρωσικής Γενοκτονίας επί Γιέλτσιν ...η «απειρία στις μεταρρυθμίσεις».
Τον εβραϊκής καταγωγής Γιέλτσιν βέβαια συμβούλευε ο περιούσιος Milton Friedman (βλέπε Chicago Boys) προκειμένου ότι παράγει πλούτο στη Ρωσία να βρεθεί στα χέρια περιούσιων τριαντάρηδων που εμφανίστηκαν από το πουθενά. 
Στα ίχνη της ενορχηστρωμένης κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης, το παγκόσμιο εβραϊκό λόμπι κατάφερε να εγκαταστήσει τον Μπόρις Γιέλτσιν (παραλλαγή του Jelzmann) στο Κρεμλίνο. Μόλις κατέλαβε τον έλεγχο των φυσικών πόρων της Ρωσίας, πίστεψε ότι θα μπορούσε να κυβερνήσει παντοτινά ή τουλάχιστον για όσο καιρό θα ενεργούσε κάτω από την προστασία των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων. Δεν έλεγχε μόνο το στρατιωτικό λαγωνικό των ΗΠΑ, που θα μπορούσε να ελευθερώσει εναντίον κάθε χώρας που θα γινόταν ενοχλητική, έλεγχε επίσης την Ρωσία, ο ενεργειακός πλούτος της οποίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εκμεταλλευτεί και να υποδουλωθεί ολόκληρος ο πλανήτης. Ο Γιέλτσιν-Γιέλτσμαν επέτρεψε και βοήθησε στο να αποσυντεθούν οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις με ταχείς ρυθμούς.
Στις αρχές του 1990 ο αραβικός τύπος ερεύνησε την υπόθεση Γιέλτσμαν και εξέθεσε τον Γιέλτσιν ως μαριονέτα του εβραιοσιωνιστικού λόμπι, παρέχοντας πρόσθετες λεπτομέρειες του παρελθόντος. Στις 28 Νοεμβρίου 1992, η εφημερίδα "Al Arab", που κυκλοφορεί στο Λονδίνο, έγραφε στο πρωτοσέλιδό της: "Η αλλαγή του επιθέτου αποφασίστηκε στο 20ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης (ΚΚΣΕ)... Ο Γιέλτσιν είναι Εβραίος. Ο Ριζέλοβ, μέλος της λαϊκής ένωσης, αποκάλυψε ότι το επώνυμο του Προέδρου Γιέλτσιν ήταν Γιέλτσμαν, ένα γερμανοεβραϊκό επίθετο. Το 20ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ στη συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμο του Μπόρις Γιέλτσμαν σε Γιέλτσιν... Ο λόγος που προτάθηκε αυτή η αλλαγή ήταν ότι ο ρωσικός λαός (σε περίπτωση που μελλοντικά ο Γιέλτσμαν θα γινόταν πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης) θα φοβόταν το όνομα Γιέλτσμαν, εφόσον ο παππούς του είχε δολοφονήσει χιλιάδες Ρώσους υπό τον Μπερία".
Στα ίχνη του Γιέλτσιν κινούνται και οι δικοί μας προδότες της Βουλής χαρίζοντας κυριολεκτικά ό,τι παράγει πλούτο στην Ελλάδα σε ξένους κερδοσκόπους...
Και για να καταλάβετε πως διοικήθηκε και πως ξεπουλήθηκε η Ρωσία επί Γιέλτσιν ...δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ ...και θα μάθετε πολλά.






https://theuglytruth.wordpress.com/2013/01/28/russia-has-awoken-and-the-new-russian-revolution-has-deposed-yahweh/

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes