Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν δεν ήμασταν τόσο διασπασμένοι...


Βλέπω κάθε ημέρα, μέσα από τον facebook την δημιουργία νέων πολιτικών τάσεων, και σκοπούς σχεδόν ίδιους πάντα… μέσες άκρες δηλαδή όλοι τα ίδια λένε και κάνουν, ή προτίθενται να κάνουν… 


Και καθήμενος αναπαυτικά στον καναπέ μου, τον πνευματικό μου καναπέ… αναλογίζομαι, τι θα μπορούσε να γίνει, ή διαφορετικά τι θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι μαζί οι Έλληνες, αν δεν ήμασταν τόσο διασπασμένοι… δηλαδή χωρισμένοι σε χίλια δύο κομματάκια.
Άραγε δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόση μεγάλη αξία έχει για τους εχθρούς της πατρίδας μας αλλά και τους υπονομευτές της η πολυδιάσπαση??? 
Άραγε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι με την διάσπαση δίνουμε τροφή στην κακώς εννοούμενη κρατική κυριαρχία να παίζει τα παιχνίδια της στις πλάτες μας? 
Σκεφτείτε μόνο πόσο παραγωγικό και εποικοδομητικό θα ήταν αν όλοι οι Έλληνες ομονοούσαμε προς μία και μοναδική κατεύθυνση, αν δηλαδή κατορθώναμε κάποια ημέρα να δούμε, όχι τα αποτελέσματα που ζούμε, αλλά την αιτία τους.
Αν μπορούσαμε να επικεντρωθούμε στην πραγματική πηγή του κακού είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα είχαμε την ικανότητα να το εξοντώσουμε, διότι αυτό ανδρώθηκε μέσα από την δική μας ανοχή και αδιαφορία, εμείς είμαστε αυτοί που δεν είχαμε την ικανότητα να δούμε τα μικρά κομματάκια της υπονόμευσης που έσπερναν στην κοινωνία μας, και τα οποία σήμερα μας καθορίζουν το μέλλον.
Ας ξεκινήσουμε να συγκεντρώσουμε τις τόσες πολλές πολιτικές τάσεις σε μία και μόνη με έναν κοινό σκοπό. Την καταστροφή των αιτιών της κακομοιριάς μας…

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes