Μετά τους Ελεύθερους Επαγγελματίες τώρα ήρθε και η σειρά των μισθωτών να ...φορολογηθούν


Μετά τους Ελεύθερους Επαγγελματίες που φορολόγησαν από το πρώτο ευρώ, αδιαφορώντας για το πως θα επιβιώσουν αυτοί που έβγαζαν 700 ευρώ το μήνα, ήρθε η σειρά να φορολογηθούν και οι μισθωτοί ανάλογα.

Αφορολόγητο στα 4500 ευρώ κι από εκεί και πάνω θα αρπάξουν ότι μπορούν. Θα αρπάξουν ακόμα κι ενάμιση μισθό από τους μεροκαματιάρηδες. 
Εννοείται ότι όσοι φόροι νομοθετούνται ...πρακτικά οριστικοποιούνται δια παντός και πάνω σ' αυτούς προσθέτουν ολοένα περισσότερους φόρους. 
Το έκτακτο χαράτσι έγινε μόνιμος ΕΝΦΙΑ.
Τα παιδιά από το Λονδίνο, τα γιουσουφάκια των Rothschild ...αυτά σπούδασαν ...αυτά εφαρμόζουν. 
Γι' αυτό και τους σπρώχνουν στην εξουσία.
Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρέπει να αγγίζουν Τράπεζες, κερδοσκόπους, καναλάρχες, δικαστές κι εκδότες για να μπορεί να δουλεύει απρόσκοπτα το σύστημα αφαίμαξης.

Γράφει η "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ":


Μείωση του αφορολόγητου ορίου (των 9.550 ευρώ) ως και 50% ζήτησαν οι δανειστές στην πρώτη συνάντηση που είχαν με την κυβέρνηση για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων.
Από την πλευρά του, το οικονομικό επιτελείο παρέθεσε τις δικές του προτάσεις σχετικά με τις αλλαγές αυτές -που αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση-, ωστόσο για την ώρα πέφτει στον... τοίχο που έχουν στήσει οι εκπρόσωποι των Θεσμών. 
Η συνέχεια της «αναμέτρησης» θα δοθεί το Σάββατο, στο νέο ραντεβού που θα έχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης, με τους δανειστές, για το ίδιο θέμα. 

Β. Αποστόλου: Παραγωγική συνάντηση
Επαφή με τους εκπροσώπους των Θεσμών είχε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.
Ο κ. Αποστόλου χαρακτήρισε τη συνάντηση ως χρήσιμη, παραγωγική και σε πολύ καλό κλίμα, συμπληρώνοντας πως από την ελληνική πλευρά παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για την ανταγωνιστικότητα του αγροτικού τομέα και εξηγήθηκαν οι ιδιαιτερότητες του χώρου που επικρατούν στην Ελλάδα «οι οποίες και δικαιολογούν τις επιλογές της κυβέρνησης όχι μόνο στα θέματα ανάπτυξης αλλά και στα ζητήματα που συζητήσαμε με τους αγρότες για το ασφαλιστικό και το φορολογικό».
Ο υπουργός ανέφερε ότι τα παραπάνω ζητήματα «θα συνεχίσουν να αποτελούν θέματα στο πλαίσιο της γενικότερης διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς».

Την Παρασκευή τα κόκκινα δάνεια
Νέες συναντήσεις, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, έχουν οριστεί για την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, με αντικείμενο τον χρηματοπιστωτικό τομέα και την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου για τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων». Θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις για την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και τα κλειστά επαγγέλματα (14.30) και για τη σύσταση του νέου φορέα Δημοσίων Εσόδων (18.00).

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes