Τα "μαθηματικά" του Ολοκαυτώματος


Σύμφωνα με νόμους που το Σιωνιστικό Λόμπι επιβάλλει σε διάφορες κυβερνήσεις-τσίρκα όπως η Ελληνική... απαγορεύεται να αμφισβητήσουμε ότι από την 1η μέχρι την τελευταία μέρα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Γερμανοί σκότωναν κατά μέσο όρο 3286 Eβραίους μόνο, την ημέρα...

Μας λένε ότι η Γερμανία, το κράτος που από τότε κατασκεύαζε εύκολα και μαζικά ...εκατοντάδες υποβρύχια, χιλιάδες αεροπλάνα, τανκς και πυραύλους και δισεκατομμύρια σφαίρες, δεν μπορούσε να επινοήσει τρόπους μαζικής εξόντωσης και χρησιμοποιούσε εντομοκτόνα. 
Οι παγκοσμίως πρωτοπόροι τεχνολογικά Γερμανοί μηχανικοί, οι βασιλιάδες της παραγωγικότητας και της αξιοπιστίας ...καθόντουσαν και κούρευαν, ψέκαζαν με εντομοκτόνα τους αιχμαλώτους τους και μετά έκαιγαν ένα-ένα τα πτώματα σε μικρούς φούρνους με ξύλα. Κι όλα αυτά με μέσο ημερήσιο ρυθμό 3.286 Eβραίους ...χώρια τους αλλόθρησκους αιχμαλώτους ή κακουργηματίες.
Ενώ θα αρκούσε μία σφαίρα κι ένας λάκκος ...όπως αρκούσε για όλους τους Έλληνες που εκτέλεσαν στην Ελλάδα ...ειδικά για τους Eβραίους ...έμπαιναν στη διαδικασία να τους μεταφέρουν στη Γερμανία, να τους ντύνουν, να τους ταΐζουν, να τους κουρεύουν, και να τους καταμετρούν με υπολογιστές της IBM ...με σκοπό ...να τους ψεκάσουν με ...εντομοκτόνο.
Όχι Γερμανός ...αλλά ούτε ο παραμυθάς Άντερσεν δεν θα επινοούσε τέτοια γελοιότητα.
Το ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο τύφος που μεταδίδεται με τις ψείρες και τα τσιμπούρια, είναι ακριβώς η χρήση εντομοκτόνων σε ξυρισμένα κεφάλια ...είναι κάτι που ο παντοδύναμος Σιωνισμός φρόντισε να εξαφανιστεί από την αφήγηση. 
Αυτό που οι Γερμανοί έκαναν για να σώσουν τις ζωές των κρατουμένων από τον Τύφο ...το χρησιμοποίησαν οι Σιωνιστές, ως δήθεν απόδειξη μαζικών εκτελέσεων δια ...ψεκασμού.
Και σκεφτείτε ότι υπάρχει επιγραφή που αναφέρει ότι ο "θάλαμος αερίων" στο Νταχάου ...δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά ποτέ ως τέτοιος.










Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes