Βιασμοί στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για τους οποίους δεν ακούσαμε τίποτα... [Βίντεο]


Μία στις πέντε φοιτήτριες Κολεγίου στην Αμερική πέφτει θύμα βιασμού ...αλλά αυτοί οι βιασμοί δεν γίνονται πρωτοσέλιδα σε παγκόσμια έκταση ...διότι δεν εξυπηρετούν την προπαγάνδα του συστήματος κατά συγκεκριμένων στοχοποιημένων κοινωνικών ή θρησκευτικών ομάδων.

Ομοίως η καταδυνάστευση του λαού της Σαουδικής Αραβίας ...ουδέποτε ανησύχησε τους «ανθρωπιστές» του Soros και τους «εκδημοκρατιστές» του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., που δεν δίστασαν να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους και να υποτάξουν ολόκληρους λαούς στους τοκογλύφους.

Γράφει σχετικά το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":


Μία στις πέντε γυναίκες που θα φοιτήσει σε Αμερικανικό κολέγιο θα πέσει θύμα βιασμού, αναφέρει το βίντεο

«Γροθιά στο στομάχι» είναι το μήνυμα που στέλνει ένα σποτ, το οποίο κυκλοφόρησε στο πλαίσιο μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τους βιασμούς των νεαρών γυναικών που λαμβάνουν χώρα στα αμερικανικά πανεπιστήμια.
Μέσα σε διάρκεια μόλις ενός λεπτού, το βίντεο καταφέρνει να σοκάρει τον θεατή, χρησιμοποιώντας τις επιστολές αποδοχής σε πανεπιστήμια, ένα σύμβολο ευτυχίας για τους περισσότερους νέους στην Αμερική, προκειμένου να τους προειδοποιήσει για το «σκοτεινό» μέλλον που περιμένει κάποιους από αυτούς στη νέα τους ζωή. 
Το κλιπ ξεκινά με νέες να ανοίγουν τρέμοντας τις επιστολές από τα πανεπιστήμια της επιλογής του, έτοιμες να διαβάσουν το «ναι» ή το «όχι» που πρόκειται να τους αλλάξει τη ζωή. Ενθουσιασμένες διαπιστώνουν ότι έγιναν δεκτές στις σχολές των ονείρων τους, ωστόσο, ενώ ορισμένες μελλοντικές φοιτήτριες συνεχίζουν την ανάγνωση, το περιεχόμενο των γραμμάτων γίνεται ολοένα και πιο τρομακτικό.
«Προετοιμάσου για μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής σου», γράφει το γράμμα αποδοχής μιας ξανθιάς κοπέλας. Κλαίγοντας ακόμα από χαρά, μια άλλη νεαρή διαβάζει «Φέτος θα χάσεις την παρθενιά σου από έναν βιαστή».
«Θα σε οδηγήσει σε ένα υπόγειο και θα σε βιάσει χτυπώντας σε.... Θα γίνεις το τρίτο θύμα του... Θα τον αποβάλλουν μόνο για μία μέρα και μετά θα σε παρατήσουν στην τύχη σου...» συνεχίζουν οι προφητικές επιστολές, ενώ οι νεαρές συνεχίζουν να πανηγυρίζουν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αμερικής, ο βιασμός αντιμετωπίζεται με ελαφρότητα.
Καταλήγοντας, το σποτ αναφέρει ότι μία στις πέντε γυναίκες που θα φοιτήσει σε Αμερικανικό κολέγιο θα πέσει θύμα βιασμού, μια στατιστική που πραγματικά «παγώνει το αίμα».

Δείτε παρακάτω το σοκαριστικό βίντεο:


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes