Αγγλία: Οι νέοι Ξέρουν τον Τζάστιν Μπίμπερ, όχι τον Σαίξπηρ [Βίντεο]


Το σύστημα κατάφερε να σβήσει ακόμα και τον αξεπέραστο Σαίξπηρ και να επιβάλλει στη θέση του τύπους σαν τον Justin Bieber ή τον Messi. Ότι και να προλάβουμε να «φυτέψουμε» εμείς σ' αυτά τα νεανικά μυαλά ...θα μαραθεί.

Η τοξική υποκουλτούρα που επιβάλλεται μαζικά από κάθε κατεύθυνση στους νέους ...θα δώσει άπειρες νέες δυνατότητες στο σύστημα να κυριαρχήσει.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο από την "IEFIMERIDA":


Σύμφωνα με μελέτη, οι στίχοι των τραγουδιών του Τζάστιν Μπίμπερ είναι γνωστοί στους νέους της Μεγάλης Βρετανίας, ηλικίας 25 ετών, αλλά όχι αυτοί του Σαίξπηρ.

Με αφορμή τα γενέθλια για τα 400 χρόνια από τον θάνατο του Σαίξπηρ πραγματοποιήθηκε μελέτη από την εταιρεία One Poll, τον Απρίλιο του 2016, σε δείγμα 1.000 νέων ηλικίας 18 ως 24 ετών. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα The Guardian και είναι απογοητευτικά για τον μεγαλύτερο θεατρικό συγγραφέα της σύγχρονης εποχής.
Η έρευνα δείχνει ότι οι νέοι κάτω των 25 ετών γνωρίζουν πολύ καλύτερα τους στίχους των τραγουδιών του Τζάστιν Μπίμπερ (43%) από τους στίχους του γίγαντα της κλασικής λογοτεχνίας (38%). Οπως φαίνεται στην έρευνα, οι νέοι δεν γνωρίζουν καν την διάσημη φράση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» του Αμλετ. Επίσης, η άλλη διάσημη φράση του Σαίξπηρ «Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» αναγνωρίστηκε ότι του ανήκει μόνο από το 17% των ερωτηθέντων.
Αντίθετα, οι στίχοι «Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend» («κορίτσι, κορίτσι, θα μπορούσε να είσαι το κορίτσι μου») από το τραγούδι Boyfriend ταυτοποιήθηκαν από τους περισσότερους ερωτηθέντες ότι ανήκουν στον Μπίμπερ.
«Οπως και ο Σαίξπηρ στην εποχή του, έτσι και ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένα από τα γνωστότερα πρόσωπα του καιρού. Αυτή η δημοφιλία αποδεικνύει ότι σήμερα οι νέοι γνωρίζουν καλύτερα το  «baby, baby, baby ooh» παρά το 'wherefore art thou Romeo?' (γιατί θα έπρεπε να έχεις γεννηθεί Ρομέο;), γράφει ο Guardian.



Η φωτογραφία είναι μοντάζ της BFMTV.com και δείχνει το πρόσωπο του Μπίμπερ σε μεσαιωνικό πίνακα όπου εικονιζόταν ο Σαίξπηρ (φωτό από την wikipedia.org)



Ακούστε το Boyfriend του Justin Bieber:



Σας παραθέτουμε την ανεπανάληπτη δήλωση του ζωντανού θρύλου της Heavy Metal μουσικής Ozzy Osbourne, σχετικά με τον Justin Bieber:




Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes