Οι πράκτορες έχουν πάρει εντολή να αρχίσουν να δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας


Αχ, αυτοί οι «αντιεξουσιαστές» της Μοσάντ που δεν είναι οπαδοί ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΑΝΤΑΡCIA ...που τα σπάνε στα Εξάρχεια, καταστρέφουν Δημόσια Περιουσία... αλλά δεν πατάνε ποτέ στο Κολωνάκι, που είναι δυο βήματα από τα λημέρια τους κι όπου μένουν όλοι οι Έμποροι Όπλων με τα Ισραηλινά Διαβατήρια. 

Οι πράκτορες έχουν πάρει εντολή να αρχίσουν να δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας, να δείξουν ότι το κράτος δικαίου καταρρέει ώστε οι ψηφοφόροι να βρεθούν στον κλασικό «μονόδρομο» να επιλέξουν τη ΝΔ να σώσει τη χώρα από την «καταστροφή». 
Κι έρχεται ο Μητσοτάκης... που προέρχεται από μία οικογένεια που ΠΑΝΤΑ αναγνώριζε τα χρέη της Ελλάδας προς τους ξένους ...κι ας ήταν τα περισσότερα προϊόντα απάτης, εικονικών τιμολογίων και κατάχρησης δημοσίου χρήματος. 
Τέτοιους ανθρώπους θέλουν στην εξουσία οι ξένοι νταβατζήδες για αυτό και οι Μητσοτάκηδες βρίσκονται στα πράγματα 150 χρόνια αδιαλείπτως ώστε να μην διανοηθεί κανείς να ζημιώσει τα ξένα αφεντικά τους. 
Οι ξένοι θέλουν να διαπραγματεύονται με ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ανθρώπους ώστε όχι μόνο να μην ρισκάρουν ούτε μισό ευρώ ...αλλά να αισχροκερδίσουν καταληστεύοντας τους Έλληνες και τη Δημόσια Περιουσία που έκαναν ματώνοντας επί πολλές δεκαετίες.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes