Οικογένεια Χειλαδάκη: Επιχείρηση διασποράς ψευδών ειδήσεων


Δεν μας έφταναν τα σκουπίδια του ίδιου του Νίκου Χειλαδάκη ...πρέπει να υποστούμε και τη ρύπανση της Σουλτάνας Χειλαδάκη. Οικογενειακή επιχείρηση έγινε η διασπορά ψευδών ειδήσεων. 

Η άθλια δήθεν πατριωτική προπαγάνδα ...είναι κανονικό επάγγελμα που γεμίζει τις τσέπες των επιτήδειων ...επειδή ακριβώς υπάρχουν χιλιάδες άσχετοι και τεμπέληδες που δεν μπαίνουν στη διαδικασία να διασταυρώσουν αυτά που διαβάζουν ώστε να καταλάβουν ποιοι δημοσιογράφοι τους δουλεύουν ψιλό γαζί.
Να επικρίνει κανείς με γεγονότα είναι δεκτό από όλους ...ακόμα και από τους πιο καχύποπτους. Το να επικρίνει όμως με ψέματα... είναι πρακτοριλίκι έναντι αμοιβής. Το να δει κανείς τη φωτογραφία του αγκαλιά με το παιδί του, σε άρθρο για παιδεραστία ...με επεξήγηση για την παιδοφιλία στην Ελλάδα ...θα μπορούσε να το θεωρήσει λογικό στα πλαίσια του πολέμου κατά της παιδεραστίας; 
Το να βάζουν Παλαιστίνιους με τα παρανυφάκια σε άρθρο που αναφέρεται στη παιδοφιλία, το έκαναν μόνο πράκτορες της Μοσάντ... κι αυτοί που τα αναπαράγουν δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι... αλλά τουλάχιστον ύποπτοι.
Το να δημοσιεύει κανείς φτωχούς Παλαιστίνους που πάνε να συναντήσουν τις νύφες τους συνοδευόμενοι από τα παρανυφάκια τους, ως «απόδειξη» παιδοφιλίας, είναι κάτι που το κάνουν μόνο πράκτορες και το διαδίδουν μόνο οι ηλίθιοι με νοσηρά μυαλά. 
Οι μουσουλμάνοι πλήρωσαν με εκατομμύρια νεκρούς τον πόλεμο στη Νέα Τάξη... Οι δήθεν αντι-ισλαμιστές είναι οι καλύτεροι υπηρέτες της Νέας Τάξης λόγω βλακείας...
Αυτές είναι οι νύφες που πήγαιναν να συναντήσουν οι γαμπροί που δημοσίευσε ως παιδόφιλους η Σουλτάνα Χειλαδάκη...


Νύφες με παρανυφάκια μαζί ...


Πολύ ενδιαφέρον είναι το άρθρο της "The New York Times", στο οποίο παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο η Χαμάς παντρεύει σε ομαδικούς γάμους τις χήρες των πεσόντων Παλαιστινίων με "στρατιά" γαμπρών...


Κι εδώ ο ρεπόρτερ που τράβηξε τις φωτογραφίες ...που διακριτικά αναρωτιέται για την προπαγάνδα ...φοβούμενος μην του επιτεθούν οι περιούσιοι.


Γιατί όταν Χριστιανοί του ΝΑΤΟ σκότωσαν χιλιάδες Γιουγκοσλάβους, Ιρακινούς, Αφγανούς, Γιαπωνέζους, Γερμανούς... κανείς δεν αναφέρθηκε σε Χριστιανούς δολοφόνους; Το ότι ένας τρομοκράτης δηλώνει Μουσουλμάνος, Χριστιανός ή Εβραίος... δεν σημαίνει ότι έχει σχέση και με την εκάστοτε θρησκεία. 
Η γενίκευση που κάνουν μόνο οι ηλίθιοι είναι προσβλητική για εκατομμύρια άλλους άσχετους κι αθώους ανθρώπους. 
Εγώ είμαι Έλληνας όπως ο Τσοχατζόπουλος... αλλά δεν είμαι λαμόγιο όπως αυτός ...ούτε όλοι οι ΈΛληνες είναι λαμόγια. 
Αν ακούσω κάποιον να μου δείχνει τον Τσοχατζόπουλο και να με αποκαλεί λαμόγιο επειδή έχουμε την ίδια καταγωγή... έχω κάθε δικαίωμα να τον θεωρήσω πανηλίθιο και γελοίο. 
Ας προσέξουν όσοι τσουβαλιάζουν εύκολα όλους τους άλλους λαούς ...αλλά δεν δέχονται να τους τσουβαλιάζουν με τα λαμόγια και τους δολοφόνους και τους παιδεραστές με την ίδια καταγωγή.
Έλληνας και Χριστιανός είναι κι ο Γεωργιάδης.

Οι φανατικοί στην συγκεκριμένη περίπτωση κάνουν αποκλειστικά τη δουλειά του Σιωνισμού και δεν είναι αυθόρμητα «φανατικοί», όπως δεν ήταν αυθόρμητη η «γενιά των 700» ευρώ. Αυτά τα παίζουν στα δάκτυλα οι περιούσιοι... Η βλακεία μας είναι το δικό τους υπερόπλο.

Αυτοί που φτωχοποίησαν τις μουσουλμανικές χώρες και μετά τις αποσταθεροποίησαν χρηματοδοτώντας τρομοκράτες που παρίσταναν τους θρήσκους καταπατώντας την ουσία του Ισλάμ ...δεν ήταν μουσουλμάνοι αλλά σιωνιστές. Αυτοί είναι οι υπαίτιοι... Όλα τα άλλα είναι αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού κι όχι κάποιο σχέδιο Μουσουλμάνων κατακτητών.
Το ίδιο έκαναν στην Ουκρανία... χρηματοδοτώντας τους δήθεν εθνικιστές που είχαν περιούσιο για αρχηγό ...προκειμένου να αντισταθούν στους φιλορώσους κομμουνιστές της Ουκρανίας.
Ομοίως εδώ... χρηματοδότησαν τη Χούντα όταν ήθελαν να ΜΗΝ ανέβει η αριστερά και χρηματοδότησαν την αριστερά όταν ήθελαν να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή. Να μην μπερδεύουμε τις μαριονέτες με τους master of the puppets. 

Κάπως έτσι οι αριστεροί φοβήθηκαν μην έρθει ο φασισμός και οι καπιταλιστές και τώρα δεν ξέρουν που να κρυφτούν από την Κόκκινη Λαίλαπα νέων φόρων που επιβάλλουν οι εκατομμυριούχοι προλετάριοι.
Απ' όλα έχει ο μπαξές ...κι αν δεν υπήρχαν τα δημιουργούσαν από το μηδέν. Από μια ομάδα ατάκτων και γραφικών, μέχρι τη δημιουργία τακτικού στρατού χιλιάδων μαχητών με logistics κλπ... χρειάζονται λεφτά και τεχνογνωσία, που δεν έχουν στη διάθεσή τους οι γραφικοί. 
Αν μάθουμε ότι οι οπαδοί του Σώρρα κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη και κατέρριψαν δύο αεροπλάνα ...θα σκεφτούμε ότι τα κατάφεραν μόνοι τους, με χρήση αρχαίας μυστικής τεχνολογίας;
Κάπως έτσι οι κλόουν εθνικιστές της Ουκρανίας ανέτρεψαν τον Γιανούκοβιτς...

Μη ξεχνάμε ότι και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, Υπουργός Οικονομικών του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, ήταν ο περιούσιος Joseph Nasi ...ιδιοκτήτης της Νάξου...



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes