Αντικομμουνιστική εμμονή στη Πολωνία για την πάταξη των φιλορώσων...


H Πολωνία καθώς και άλλες χώρες που είναι στην ομάδα της πολιτισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ ...απαγορεύουν με ΝΟΜΟΥΣ κάθε αναφορά στον Κομμουνισμό καθώς και τη χρήση των συμβόλων του.

Κι αυτό συμβαίνει τώρα που πρακτικά δεν υπάρχει καμία χώρα που να θυμίζει κάτι από το καθεστώς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
ΚΑΜΙΑ κριτική, καμία παρατήρηση από την Ευρώπη... της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης, λέμε τώρα. 
Η αιτία αυτής της παράξενης κι ανεδαφικής αντικομμουνιστικής εμμονής ...δεν έχει σχέση με τον κομμουνισμό που δεν αποτελεί πλέον απειλή για την φιλελεύθερη Ευρώπη ... αλλά έχει σχέση με το ότι οι εναπομείναντες κομμουνιστές της Ανατολικής Ευρώπης είναι και φιλορώσοι και οπαδοί του Πούτιν και πρέπει να αφανιστούν. 
Γι' αυτό στις συγκεκριμένες χώρες σπρώχνουν στην εξουσία εθνικιστικές κυβερνήσεις ώστε να αποδυναμωθούν εντελώς οι φιλορωσικοί πυρήνες.
Στην Ελλάδα που οι σύγχρονοι κομμουνιστές είναι παιδιά του Soros και της CIA ...είναι αδιανόητος οποιοσδήποτε νόμος που απαγορεύει τη χρήση κομμουνιστικών συμβόλων. Για να προωθήσουν τα Σύμφωνα Συμβίωσης, την αποποινικοποίηση καλλιέργειας μαριχουάνας, την απορρύθμιση των εργασιακών κλπ ...οι ξένοι νταβατζήδες θέλουν αριστερούς παπατζήδες κι όπως τραγικά διαπιστώνουμε ...βρήκαν τους πιο αποτελεσματικούς οικονομικούς δολοφόνους που γαλούχησε το ΚΚΕ. 
H Πολωνία έφτασε να απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα ομάδας μοτοσικλετιστών που δηλώνουν οπαδοί του Πούτιν.
Παράλληλα το ΝΑΤΟ οργανώνει παραστρατιωτικές ομάδες που υποτίθεται θα αντισταθούν σε ενδεχόμενη Ρωσική Εισβολή... Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο από τη Ρωσία... αυτές οι ασκήσεις συντηρούν στο μυαλό των Πολωνών ότι οι Ρώσοι είναι οι κακοί που θέλουν να τους κλέψουν τη γη.
Σήμερα οι επικυρίαρχοι απαιτούν από τους Πολωνούς να στηρίξουν οικονομικά τους Ουκρανούς εθνικιστές που είχαν κατασφάξει δεκάδες χιλιάδες Πολωνούς κατά τον Β' ΠΠ επειδή βοήθησαν στη βίαιη ανατροπή του Φιλορώσου Ουκρανού Γιανουκόβιτς.







Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes