Αφιερωμένο σε όσους ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ (Μέρος 2ο)


Σε συνέχεια του χθεσινού μου άρθρου που αναφερόταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στις 17.06.2016 και εφόσον υποτίθεται ότι επιτελεί με αμεροληψία το συνταγματικό της καθήκον, θα ήθελα να απευθύνω στους Δικαστές και Εισαγγελείς της χώρας τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα:

 Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*
Ερωτάστε να μας πείτε εάν συμφωνείτε με τις συμπεριφορές συναδέλφων σας, και συγκεκριμένα με εκείνες τις καταγεγραμμένες των Εισαγγελέων κ.κ. Γεωργίου Οικονόμου Εισαγγελέα Εφετείου Αιγαίου και Γεωργίου Κτιστάκη, Εισαγγελέα Εφετείου Δωδεκανήσου, αλλά και άλλων Δικαστών και Εισαγγελέων που ενεπλάκησαν σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της ανώνυμης εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε. και την παράνομη λειτουργία των εγκαταστάσεων του Έργου ιδιοκτησίας της, παρότι ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα [Βλ. σχετικά στοιχεία που έχουν συμπεριληφθεί σε δημοσιεύσεις μου ΕΔΩ] μαζί και άλλα πολλά [Βλ. ΕΔΩ], ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από Δημόσιες Υπηρεσίες και Αρχές του Ελληνικού Κράτους και παρότι θα έπρεπε να έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου, βάσει Έκθεσης της Δ/νσης Δασών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου [Βλ. ΕΔΩ], το έργο της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ παρέμεινε σε λειτουργία, εξυπηρετήθηκε η απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από χρήση ΑΠΕ, εισπράττοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου [Βλ. ΕΔΩ]
Στην συνέχεια έγιναν προσπάθειες «νομιμοποιήσεως» των παρανομιών, όπως είχαν καταγγελθεί και πιστοποιηθεί ως ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ [Βλ. ΕΔΩ]
Όλες αυτές και άλλες πολλές παρανομίες γύρω από την υπόθεση, έχουν καταγγελθεί αρμοδίως όχι μία... αλλά δεκάδες φορές, με αποτέλεσμα να προκληθεί μέχρι και ΕΡΩΤΗΣΗ στην Βουλή των Ελλήνων, από βουλευτή της χώρας, και συγκεκριμένα την κυρία Ραχήλ Μακρή.

Οπότε, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωσή σας, αναφορικά με το θέμα του "Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε."
Τι όφειλε να κάνει ένας Εισαγγελέας που επιτελεί με αμεροληψία το συνταγματικό του καθήκον, και δεν το έπραξε;
Θα περιμένω απάντηση σας για να καταλάβω πως ΟΛΟΙ εσείς οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας, αντιλαμβάνεστε την αμεροληψία και μαζί το συνταγματικό σας καθήκον, πριν δώσω συνέχεια στο θέμα.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:




* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Διαβάστε επίσης: Μέρος 01


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes