Συστημικά ΜΜΕ: Οι Βρετανοί δεν θέλουν να φύγουν από την ΕΕ


Θυμόσαστε λίγα 24ωρα πριν από το δημοψήφισμα στην Ελλάδα την αγωνιώδη προσπάθεια των ελληνόφωνων ΜΜΕ να μας πείσουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών είναι υπέρ του "ΝΑΙ"; Ακριβώς την ίδια τακτική ακολουθούν οι αγγλόφωνοι συνάδελφοί τους στην Αγγλία στην υπόθεση του δημοψηφίσματος για το Brexit.

Η τελική δημοσκόπηση πριν από το δημοψήφισμα για το Ευρωπαϊκό Μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου αποδεικνύει παντελώς "συμπτωματικά" πάντα... την υπεροχή των αντιπάλων του Brexit, γράφει η εφημερίδα "The Times". Ποιος δεν θυμάται τις συναρπαστικές στήθος με στήθος δημοσκοπήσεις της χώρας μας πριν από το δικό μας δημοψήφισμα, όπου το αποτέλεσμα δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο, εφόσον το 62% του ΟΧΙ, "μεταφράστηκε" από τους κυβερνώντες ως ξεκάθαρο "ΝΑΙ"! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους εξαντλητικούς - μέχρι τελικής πτώσεως - αγώνες του Πρετεντέρη, της Στάη και των λοιπόν πολυάριθμων λακέδων των σιωνιστικών ΜΜΕ της χώρας;
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία λοιπόν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της εξόδου από την Ε.Ε. σκοπεύει να ψηφίσει το 51%, ενώ υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. είναι το 49%.
Το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιείται σήμερα 23 Ιουνίου 2016 και το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Βρετανοί είναι: «Να παραμείνει  το Ηνωμένο Βασίλειο  μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;»



Πηγή: thetimes.co.uk

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes