Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (29ο Μέρος, 08.03.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός


Γιατί κατακτά ο Κομμουνισμός τους Λαούς – Η Επίδραση του στην Ελλάδα – Οι Κύριοι Πράκτορες του Κομμουνισμού οι ίδιοι που υπήρξαν Κύριοι Εργάτες του Παγκόσμιου Πολέμου – Τι είδους Μορφίνη είναι και ποιους πόνους προορίζεται να κατασιγάσει

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος



ΚΘ’

Του κ. Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ
τέως Γ. Πρόξενου στην Πετρούπολη

Πρόχειρη έρευνα επί των κοινωνικών φαινομένων των τελευταίων μετά τον πόλεμο ετών, αποδεικνύει ότι ο κομμουνισμός κατακτά αλματωδώς τους λαούς, όχι βεβαίως ως θεωρία επιστημονική περί υλιστικής κοινοκτημοσύνης, αλλά ως απατηλό δέλεαρ εξυπηρετούν δήθεν τις εγωιστικές ορέξεις του πλήθους.
Ειδικά για την Ελλάδα θα μπορούσα να ονομάσω χωριά της Πελοποννήσου, της Ακαρνανίας, της Θεσσαλίας, όπου φτωχοί χωρικοί πιστεύουν ήδη ακράδαντα ότι ο κομουνισμός θα τους μετέβαλλε δια μαγείας σε εκατομμυριούχους! Οι αθώοι! Αγνοούν καν τι σημαίνει η λέξη κοινοκτημοσύνη, αγνοούν την φρικτή δυστυχία η οποία μαστίζει σήμερα τους Ρώσους χωρικούς, αγνοούν την τεράστια ανεργία, η οποία πλήττει τους Ρώσους εργάτες, αγνοούν την σπαρακτική θλίψη, η οποία λιώνει τους τίμιους Ρώσους οικογενειάρχες, βλέποντας την εξαχρείωση των παιδιών τους, αγοριών, και μάλιστα των κοριτσιών!
Το φαινόμενο της διάδοσης στα χωριά της ιδέας του μπολσεβικισμού ως αρπαγή περιουσιών παρατηρείται σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες της γης. Που οφείλεται η καταπληκτική αυτή επέκταση του μολύσματος, η οποία υπενθυμίζει την κηλίδα του λαδιού; Και ποια τα μέτρα, τα οποία λαμβάνουν οι Κυβερνήτες των Λαών σαν άμυνα κατά της τόσο επικίνδυνης επιδημίας αυτής;
Οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας δεν αποκρύπτουν ότι χωρίς τον παγκόσμιο πόλεμο ο μπολσεβικισμός δεν θα είχε σημειώσει καμία πρόοδο. Γι’ αυτό επιδιώκουν και νέο Παγκόσμιο Πόλεμο για να επιβάλουν το σύστημά τους σε όλους τους λαούς. Δηλαδή μόνο στα ερείπια που καπνίζουν, μόνο στα αίματα που αχνίζουν, μόνο στις ταραγμένες από το πένθος και τη δυστυχία ψυχές είναι δυνατόν να βρει πρόσφορο έδαφος το… εκπολιτιστικό τους σύστημα. Η ομολογία αυτή είναι εξαιρετικά πολύτιμη και διαφωτιστική. Γιατί χύνει αναδρομικά φως πάνω στις κύριες αιτίες του παγκόσμιου πολέμου και της σημερινής εγκληματικής υπονόμευσης της ειρήνης και αδελφοσύνης των λαών.
Είναι εκτός κάθε αμφισβήτησης ότι την γενική σύρραξη προκάλεσαν εκείνοι, οι οποίοι είχαν συμφέρον από αυτήν, εκείνοι οι οποίοι χωρίς θυσίες ή με μικρές από αυτές ήθελαν να αποκομίσουν κέρδη τεράστια. Και αυτοί ήταν οι μεγάλοι κεφαλαιούχοι της γης, οι οποίοι κατά την ομολογία του «Ριζοσπάστη» της 5 τρέχοντος είναι Εβραίοι: Ρότσιλντ, Ρόκεφελλερ, Μόργκαν, Στίνες κτλ. Είναι δε γνωστότατο ότι οι Εβραίοι όλων των χωρών, αφ’ ενός μεν έχυσαν το λιγότερο αίμα στον παγκόσμιο πόλεμο, αφ’ ετέρου δε καρπώθηκαν απ’ αυτόν τα περισσότερα.
Πράγματι στα «πρακτικά των Σοφών της Σιών» τονίζεται ότι «επί των ημερών μας η εξουσία του χρυσού κατήργησε την εξουσία των φιλελεύθερων αρχών… ο δεσποτισμός του κεφαλαίου είναι τελείως στια χέρια μας» (σ.32). «Το συμφέρον μας απαιτεί τον εκφυλισμό των μη Εβραίων. Η δύναμή μας συνίσταται στο να κρατάμε τον εργάτη σε κατάσταση διαρκούς ανάγκης και αδυναμίας, γιατί μόνο έτσι τον υποτάσσουμε στην θέλησή μας. Η πείνα θα δώσει στο κεφάλαιο δικαιώματα πάνω στον εργάτη πολύ μεγαλύτερα εκείνων, τα οποία η νόμιμη εξουσία του μονάρχη δεν έδωσε ποτέ στην αριστοκρατία» (σ. 47). «Όλοι οι τροχοί του μηχανισμού του Κράτους κινούνται από μια δύναμη, η οποία βρίσκεται στα χέρια μας, δηλαδή του χρυσού. Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που ιδρύθηκε από τους σοφούς μας, απέδειξε ήδη ότι η δύναμη του κεφαλαίου υπερβάλλει το γόητρο του στέμματος». «Ο νόμος των προφητών λέει ότι εκλεχθήκαμε από τον θεό για να κυβερνήσουμε τη γη» (σ. 57). «Το σύνθημά μας πρέπει να είναι όλα τα μέσα της δύναμης και της υποκρισίας» (σ. 37). «Η δύναμή μας είναι μεγαλύτερη κάθε άλλης γιατί είναι αόρατη» (σ. 34). «Οι κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την δύναμη του τύπου, η οποία έπεσε στα χέρια μας. Μέσω του τύπου αποκτήσαμε την σημερινή επιρροή, μολονότι που παραμείναμε στα παρασκήνια» (σ. 43). «Όσο εμείς περιφρονούμε την δόξα και τον θόρυβο, ζητώντας μόνο την επιτυχία των σχεδίων μας, τόσο οι μη Εβραίοι αρέσκονται στην δόξα και χάρη αυτής, είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα πάντα. Το κύριο αυτό γνώρισμα αυτών μας επιτρέπει να τους κάμνουμε ό,τι θέλουμε. Όσοι απ’ αυτούς φαίνονται τίγρεις, είναι τόσο ηλίθιοι όσο και τα πρόβατα και οι κεφαλές τους είναι πλήρεις κενού. Θα τους αφήσουμε λοιπόν να καλπάζουν πάνω στο άλογο ιππασίας των μάταιων ελπίδων τους, όπως καταστρέψουν την ανθρώπινη ατομικότητα με συμβολικές ιδέες περί κομμουνισμού. Ακόμα δεν κατάλαβαν και δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι το παράφρον αυτό όνειρο είναι αντίθετο προς τον θεμελιώδη νόμο της φύσης, ο οποίος από την αρχή του κόσμου δημιούργησε τα όντα διαφορετικά τα μεν από τα δε. Το γεγονός ότι κατορθώσαμε να παρασύρουμε τους μη Εβραίους σε μια ιδέα τόσο πλανεμένη, αποδεικνύει με καταπληκτική σαφήνεια ποια στενή αντίληψη έχουν περί της ανθρώπινης ζωής σε σχέση προς τη δική μας. Εκεί στηρίζεται η μεγαλύτερη ελπίδα της επιτυχίας μας» (σ. 101).
Θα μπορούσα να παραθέσω και άλλα αποσπάσματα του πολύκροτου αυτού βιβλίου, που αποδεικνύουν κατά τρόπο αδιάσειστο ότι, όπως ήδη από τα πρώτα μου άρθρα τόνισα, οι Εβραίοι κεφαλαιούχοι – όχι όλη η εβραϊκή φυλή – είναι οι κύριοι πράκτορες του κομμουνισμού, όπως υπήρξαν οι κύριοι εργάτες του παγκόσμιου πολέμου, όπως υπήρξαν οι κύριοι υπαίτιοι των τραγικών αδικιών και των τερατωδών απανθρωπιών τις οποίες είδαμε και βλέπουμε. Αυτοί από τα παρασκήνια υπαγόρευσαν στις Δυνάμεις την φιλοτουρκική πολιτική η οποία κατέληξε στην τραγωδία της Ανατολής που ατίμασε τον σύγχρονο πολιτισμό. Αυτοί από τα παρασκήνια εμπόδισαν την από την πρώτη στιγμή εξόντωση του μπολσεβικισμού, ο οποίος απέβη εστία ραδιουργιών και υπονομεύσεων, ο οποίος ασεβεί προς την παγκόσμια ανάγκη της γαλήνης και της εργασίας. Αυτοί σήμερα αγοράζουν τεράστιες ποσότητες σίτου για να προκαλούν άνοδο της τιμής του ψωμιού σε όλες τις χώρες.
Αυτοί εμποδίζουν τις Κυβερνήσεις να ακολουθούν τις επιταγές του διεθνούς δικαίου και της ηθικής στις σχέσεις τους, δημιουργώντας  έτσι συνεχώς αφορμές και προστριβές μεταξύ των λαών. Αυτοί εμποδίζουν τις κυβερνήσεις να πατάξουν την άκρα δεξιά και την κάθε είδους αισχροκέρδεια, η οποία προκαλεί ακρίβεια της ζωής, προπαρασκευάζει τις ψυχές των αθώων λαϊκών τάξεών για την καλλιέργεια του κομμουνισμού. Αυτοί σαν βόες συσφιγκτήρες κρατούν τα χέρια των Κυβερνήσεων και τις εμποδίζουν στην λήψη αυστηρών μέτρων δικαιοσύνης απέναντι όλων των κοινωνικών τάξεων, μόνης ικανής να εξασφαλίσει την αρμονική συνεργασία αυτών. Αυτοί εμποδίζουν τις κυβερνήσεις να οργανώσουν την άμυνα κατά του κομμουνιστικού χείμαρρου, ο οποίος απειλεί να παρασύρει τον σύγχρονο πολιτισμό στην άβυσσο. Αυτοί εμποδίζουν την οργάνωση συστηματικής αντικομμουνιστικής προπαγάνδας, η οποία να πείσει και τον τελευταίο χωρικό όλων των λαών, ότι ο κομμουνισμός είναι εβραϊκή δημαγωγική εφεύρεση προοριζόμενη να αποσυνθέσει τους χριστιανικούς λαούς. Ότι ο κομμουνισμός όπως εφαρμόστηκε στην Ρωσία εγκαταλείφτηκε ήδη, αφού αυτή περιήλθε σε εβραϊκά χέρια. 
Ότι δεν πρέπει να προσέχουν οι αθώοι εργάτες και χωρικοί τις ψευδείς υποσχέσεις των κομμουνιστών, οι οποίοι μιλούν περί «πάλης υπέρ των καταπιεζόμενων εθνοτήτων» και βοηθούν τώρα ακόμα το αιμοσταγή κεμαλισμό να συντρίψει τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης και τον πρόσφατα επαναστατημένο κουρδικό λαό.
Ανεχόμενοι την παρασκηνιακή δράση των Εβραίων κεφαλαιούχων χωρίς αντίδραση και χωρίς άμυνα οι χριστιανικοί λαοί και μάλιστα οι κυβερνήτες τους σκάβουν τον τάφο τους και τον τάφο του χριστιανικού πολιτισμού για να επισπεύσουν την εβραϊκή κοσμοκρατορία, η οποία σήμερα μεν δρα στα παρασκήνια, θα εμφανιστεί δε επί της σκηνής όταν η δυστυχία των λαών κορυφωθεί. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο κομμουνισμός για να επιβληθεί έχει ανάγκη να προκαλέσει προηγουμένως μέσω πολέμων την δυστυχία των λαών να σπείρει πένθος και ερείπια και πτώματα, να βρει ψυχές σκοτισμένες από την συμφορά και ταραγμένες από την συγκίνηση, και μόνο αυτό αρκεί να αποδείξει ότι όχι μόνο δεν είναι σύστημα ανθρωπιστικό, αλλά ότι αποτελεί μορφίνη προωρισμένη να κατασιγάσει πόνους τους οποίους αυτό προκάλεσε, αλλά η οποία οδηγεί τους λαούς, όπως τον ρωσικό, στην υλική και ηθική σήψη και αποσύνθεση.

Αύριο θα δημοσιεύσω τις περί μπολσεβικισμού εντυπώσεις της μεγάλης Ρωσίδας Αικατερίνης Μπρεσκόβσκαγια της γνωστής «μητέρας της ρωσικής επανάστασης», οι οποίες αποτελούν δριμύτατο κατηγορητήριο κατά των Εβραίων δικτατόρων της Μόσχας.





Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος               21ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος               22ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος               23ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος               24ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος               25ο Μέρος

6ο Μέρος               16ο Μέρος               26ο Μέρος
7ο Μέρος               17ο Μέρος               27ο Μέρος
8ο Μέρος               18ο Μέρος               28ο Μέρος
9ο Μέρος               19ο Μέρος
10ο Μέρος             20ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes