Το σύστημα κατεβάζει κόσμο στους δρόμους για να στηρίξει τον Κούλη!


Για την κινητοποίηση των πολιτών ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη... τα κανάλια φρόντισαν να μην μαθευτεί το παραμικρό. Ήταν συγκέντρωση που δεν είχε οργανώσει το ίδιο το σύστημα για τους δικούς του σκοπούς.

Αντίθετα για την κινητοποίηση «Παραιτηθείτε» που διοργάνωσαν δέκα κομματόσκυλα της γαλαζοπράσινης λαμογιάς ...φροντίζουν να γίνεται συνεχής αναφορά σε κάθε διάλογο, εντός κι εκτός Βουλής, σε όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες κι όλες τις μέρες... ώστε να ΜΗΝ υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει τα πάντα για τη συγκεκριμένη «έγχρωμη επανάσταση» του συστήματος.
Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούσε στις στημένες διαδηλώσεις... τώρα που είναι στην εξουσία και έχει εντολή να εγκαταλείψει... βλέπει ότι το σύστημα μπορεί να οργανώσει «επανάσταση» κι από τα δεξιά. 
Και φυσικά ...εάν εμείς πούμε να μαζευτούμε 10 άτομα ως διοργανωτές; και καλέσουμε χιλιάδες κόσμο σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα... δεν θα το αναφέρει κανένας διάσημος, δεν θα ακουστεί σε κανένα κανάλι και δεν θα γίνει καμία συζήτηση τις μέρες που θα προηγηθούν της συγκέντρωσης ...ώστε να μην μαθευτεί και να θεωρηθεί απλά κίνηση μερικών γραφικών. 
Αντίθετα η σοβαρή αντιμετώπιση που χαίρουν τα λαμόγια του «Παραιτηθείτε» από τα κανάλια των εφοπλιστών και των τραπεζών ...θα πείσουν πολλούς αγαθούς συμπολίτες να συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση.
Με την ίδια σοβαρότητα παρουσίαζαν τη συγκέντρωση που διοργάνωνε η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξή της από τους πολίτες προκειμένου να ανεβάσει τον ΦΠΑ στο 24%, να μειώσει μισθούς και συντάξεις, να αυξήσει και να διατηρήσει τον ΕΝΦΙΑ για άλλα 20 χρόνια και να ξεπουλήσει ό,τι προλάβει για 99 χρόνια.
Ο Soro-ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραδώσει τη σκυτάλη στον Soro-Μητσοτάκη... και το σύστημα κατεβάζει στους δρόμους τους ανθρώπους για να στηρίξουν τον Μητσοτάκη να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes