Η προσπάθεια των Ευρωλιγούρηδων να δημιουργήσουν τον Ευρωπαίο Πολίτη.


Αχ άμυαλοι Ευρωλιγούρηδες... δεν υπάρχει Ευρωπαίος Πολίτης. Πότε θα το καταλάβετε; Προσπαθείτε πολύ, με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα να τον δημιουργήσετε εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Δυστυχώς για εσάς είναι ακατόρθωτο.

Ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να αλέστε στον ευρωπαϊκό μύλο τα ευρωπαϊκά έθνη με την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους, τα ήθη και τα έθιμά τους και να δημιουργήσετε Ευρωπαίους Πολίτες.
Όπως ακριβώς απέτυχε η Σοβιετική Ένωση να δημιουργήσει σοβιετική συνείδηση και διαλύθηκε, έτσι θα αποτύχετε κι εσείς. Όπως δεν κατάφερε ποτέ ο Λιθουανός, ή ο Εσθονός να γίνει όμοιος, ή αδερφός με τον Γεωργιανό, ή τον Ουκρανό, ή τον Αζέρο, έτσι δεν θα γίνει ποτέ όμοιος ή αδελφός ο Σουηδός, ο Δανός, ή ο Ολλανδός, με τον Ιταλό, ή τον Έλληνα, ή τον Πορτογάλο...
Και κουβαλήστε στην Ευρώπη κι ολόκληρη την Ασία και την Αφρική αν θέλετε. Όσο δεν το Καταλαβαίνετε αυτό και δεν σέβεστε τις ιδιαιτερότητες και την ανεξαρτησία κάθε έθνους, τόσο θα οδηγείτε την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Διάλυση...
Αν στα παραπάνω προσθέσετε και την Δικτατορία των Τραπεζών και των Αγορών που έχετε επιβάλει... ίσως καταλάβετε γιατί το Ευρωμπουρδέλο που στήσατε σύντομα θα γκρεμοτσακιστεί με πάταγο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΝΔΙΚΗΣ

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes