Ο Βέλλιος διαφημίζει τον θάνατο ...η στερνή του μπίζνα!


Έχει καρκίνο, θα πεθάνει σε δύο μήνες αλλά θέλει να κάνει ευθανασία να πεθάνει λίγο πιο γρήγορα. Κι όλα αυτά... βγήκε να μας τα πει στο STAR (και όχι μόνο) η διανοούμενη τηλεπερσόνα... Να διαφημίσει τον θάνατο σε εκατομμύρια κόσμο που αγωνίζεται να επιβιώσει από την επίθεση των τοκογλύφων. 

Είναι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του... αλλά δεν θέλει να μας χαρίσει τα φώτα του όσο προλαβαίνει, μέχρι τέλους δηλαδή. Θέλει να μας στερήσει την παρουσία του από τώρα... 
Οι πεφωτισμένοι αυτού του πλανήτη ...εκπέμπουν φως ...προσηλωμένοι στον διαφωτισμό ημών των νυχτωμένων.
Να δουλέψουν και τα μηχανάκια της AGB, να πουλήσει και κανένα βιβλίο, να δοξαστεί μετά θάνατον και από τη δόξα ...να βγάζουν μεροκάματο κι οι κληρονόμοι του.




Να βγαίνει στις τηλεοράσεις, να το διαδίδει γνωρίζοντας τη δύναμη της επιρροής της τηλεόρασης δεν είναι τυχαίο. 
Για να αγοράσει κανείς 30 δευτερόλεπτα στην τηλεόραση πληρώνει χιλιάδες ευρώ (παλιότερα)... γιατί ακριβώς έχει τεράστια δύναμη ως μέσο. Όταν αυτή τη δύναμη τη χρησιμοποιούν για να προωθήσουν κομμάτι της ατζέντας της Νέας Τάξης... είναι εμφανές ότι υπάρχει σκοπιμότητα ...κι όχι μία πιασιάρικη ανθρώπινη ιστορία. 

Δούλευε και στον 9.84... Ξέρει από ΜΜΕ. Και στον 9.84... τους είχε λείψει από καιρό...



Ο κόσμος μιμείται τους διάσημους... είτε όταν γεμίζουν τρύπες τα φρύδια τους, είτε όταν παίρνουν ναρκωτικά... Γύρω μας κυκλοφορούν συνεχώς πιστά αντίγραφα διάσημων... Πολλοί μιμούνται ακούσια ...επειδή απλά προσαρμόζονται στις εικόνες και τις συμπεριφορές που συναντούν στο περιβάλλον τους. Ακόμα κι ο τρόπος που μιλάμε αλλάζει όταν το επιδιώξουν τα ΜΜΕ... 
Το «Ουάουου» χαρακτηριστικό παράδειγμα ...που επιβλήθηκε από τα πρωινο-μεσημεριανάδικα... 
Όπως και να έχει ...Ο,ΤΙ βγαίνει στην τηλεόραση είναι ΠΑΝΤΑ εκ του πονηρού. Αν δεν έχει άμεσο κερδοσκοπικό χαρακτήρα ...τότε χρειάζεται για λόγους προπαγάνδας. 
Ούτε συλλαβή δεν ξεφεύγει αν δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.
Δεν ασχολήθηκε κανείς με τη ζωή του... Μόνος του θέλει να αυτοεκτελεσθεί... απλά ο συγκεκριμένος ζούσε εις βάρος μας, όπως και χιλιάδες άλλοι... και δεν θα μας λείψει. 
Δεν ξέρω ποια η προσφορά του ενάντια στους τυράννους μας... ούτε τον θυμάμαι ως κάποιον που έκανε αποκαλύψεις και ξεβράκωσε το σύστημα... Το τσιμπουκάκι του θυμάμαι ...όπως από τον Βαρουφάκη θα θυμόμαστε τα πουκάμισά του...


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes