Οι παράπλευρες απώλειες του συστήματος, για να θυσιαστούν χιλιάδες άνθρωποι... [Βίντεο]

Πριν από 13 χρόνια δολοφόνησαν νέα κι όμορφη Σουηδή πολιτικό, υπέρμαχη του Ευρώ, λίγο πριν το σχετικό δημοψήμισμα στο οποίο τελικά υπερίσχυσε το "όχι". Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Σουηδικών ΜΜΕ να χρησιμοποιήσουν τη δολοφονία για να πετύχουν αντιστροφή του κλίματος οι Σουηδοί κράτησαν το νόμισμά τους.

Στην Ελλάδα για να μπορέσει η αριστερά να περάσει 7.500 σελίδες Μνημονίου οικονομικής καταστροφής των Ελλήνων χωρίς ντροπή... χρειάστηκε να θυσιαστούν ο Γρηγορόπουλος κι ο Φύσσας... ώστε το κοπάδι να δει την αριστερά με άλλο μάτι...
Σε όλες τις περιπτώσεις... ο Τύπος ήταν πανέτοιμος με πρωτοσέλιδα και χιλιάδες σχετικά άρθρα που έσπρωχναν τους Έλληνες να ψηφίσουν μαζικά το Soro-κόμμα του 3% και να του δώσουν κυβερνητική πλειοψηφία... καθώς η Δεξιά «σκοτώνει» πολύ κόσμο.
Το Μνημόνιο των 7.500 σελίδων θα σκοτώσει χιλιάδες, θα ξεσπιτώσει επίσης χιλιάδες... κι ο Τσίπρας που έκλεψε την ψήφο των Ελλήνων με ψέματα, που τους χρέωσε με τα έξοδα ενός Δημοψηφίσματος που είχε γραμμένο εξ αρχής στα μπαλάκια του, που τους χρέωσε με νέα εκλογική διαδικασία για να υπογράψει την προδοσία με αέρα ευεργέτη, που διαπραγματεύτηκε με βάση τα πουκάμισα του Βαρουφάκη, ο Τσίπρας που παραδίδει τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό του κράτους σε ξένα κέντρα... δεν θα μιλήσει με τον Μιχαλολιάκο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση... γιατί ή Δημοκρατία τρέχει από τα μπατζάκια του.










Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes