Ανταγωνίζονται ποιος θα βάλει τη γλώσσα του πιο βαθιά στον πισινό του Κτήνους!


Το Ισραήλ έχει τους δικούς του άγρυπνους φρουρούς παντού... Στη Βουλή, στον Τύπο, στη Δικαιοσύνη... Ανταγωνίζονται ποιος θα βάλει τη γλώσσα του πιο βαθιά στον πισινό του Κτήνους.

Γράφει αναφορικά η "Εφημερίδα των Πρακτόρων Συντακτών":


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολίασε επικριτικά τις αντισημιτικές αναφορές του Χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Παππά στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Βουλή, προτείνοντας να σταλούν τα πρακτικά στον Άρειο Πάγο.
Ο βουλευτής της Χ.Α., υποστήριξε ότι το κράτος του Ισραήλ «είναι ένας προαιώνιος εχθρός της ορθοδοξίας και του ελληνισμού».
Αρχικά υπήρξε αντίδραση από τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων ότι οι αναφορές της Χρυσής Αυγής έχουν μια πολύ βαθιά ρατσιστική ρίζα.
Με τη σειρά του, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε να σταλούν τα πρακτικά της ομιλίας του Χρ. Παππά στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

«Πρέπει να λαμβάνονται αυτά υπόψιν όταν νομιμοποιείται ένα κόμμα, παίρνοντας τέτοιες δημόσιες θέσεις» είπε ο υπουργός, θέτοντας εμμέσως θέμα νομιμότητας συμμετοχής στις εκλογές, του ακροδεξιού μορφώματος.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes