Η αντιιουδαϊκή-αντισημιτική φύση του κράτους του Ισραήλ [Βίντεο]


"Μην λέτε τίποτα για το κράτος του Ισραήλ. Είστε αντισημίτες και θέλετε να κάψετε τους Εβραίους".

Του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου

Αυτό είναι το κύριο επιχείρημα που προτάσσει η Σιωνιστική προπαγάνδα για να καλύψει τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων και για να δικαιολογήσει την κατοχή που επέβαλε στην περιοχή ο Ιμπεριαλισμός εκμεταλλευόμενος την Σιωνιστική ατζέντα πάντα συνοδεύοντάς το με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, το οποίο και χρησιμοποιούν κατά κόρων για να ξεπλένει τα δικά τους εγκλήματα.

Είναι όμως έτσι;
Ας ξεκαθαρίσουμε καταρχήν κάτι, γιατί γενικά έχει χαθεί τελείως η μπάλα με τους προσδιορισμούς και δεν ξέρουμε τι λέμε και σε τι αναφερόμαστε. Όταν μιλάμε για Εβραίους, μιλάμε για όλους όσους έχουν ασπαστεί την Ιουδαϊκή θρησκεία. Εβραίοι μπορεί να είναι οι οποιοιδήποτε, Εβραίοι υπάρχουν Σημίτες, Άραβες, Αιθίοπες μέχρι Κινέζοι και Λατινοαμερικάνοι κλπ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο επιλογές, ή είσαι θρήσκος και είσαι ενταγμένος σε μία από τις 3 Σημιτικές θρησκείες, άρα και παίρνεις υπόψιν τις Ιουδαϊκές γραφές, ή πιστεύεις κάποια άσχετη θρησκεία (πχ Βουδισμό, 12θεο κλπ), ή είσαι άθεος και δεν αναγνωρίζεις τίποτα με ό,τι έχει να κάνει σχέση με πίστη και ειδικά στην περίπτωση του Ιουδαϊσμού, δεν αναγνωρίζεις ούτε καν την φύση του και την ύπαρξή του, αφού η μόνη ιστορική αναφορά που υπάρχει καταγεγραμμένη για τους Ιουδαίους είναι η Παλαιά Διαθήκη και απλά το θεωρείς ένα ωραίο παραμύθι που κάποιοι επινόησαν.
Δηλαδή κάποιος που αμφισβητεί την ύπαρξη των Εβραίων, δεν είναι αντισημίτης, όπως λανθασμένα έχει κυριαρχήσει αλλά αντιιουδαίος.
Η αναφορά στην φυλή είναι αυτή που κάνει κάποιον αντισημίτη και εδώ πάντα ξεχνάμε πως Σημιτικά φύλα είναι και οι Άραβες. Δηλαδή κάποιος που αναφέρεται υποτιμητικά προς τους Σημίτες, θεωρώντας τον εαυτό του ανώτερο, όπως για παράδειγμα κάνουν οι Ναζί, το κάνει για όλους όσους δεν ανήκουν στην δική τους φυλετική οικογένεια και στρέφεται και κατά των Εβραίων και των Μουσουλμάνων αλλά και των Χριστιανών, που έχουν ασπαστεί την πίστη που προέρχεται με βάση μία Σημιτική θρησκεία.
Εγώ οφείλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι Χριστιανός και σαν τέτοιος δεν γίνεται να είμαι αντι-ιουδαίος αφού η βάση της πίστης μου είναι η Παλαιά Διαθήκη. Πόσο να είμαι αντισημίτης. Αναγνωρίζω την ύπαρξη των Εβραίων με την διαφορά πως αναγνωρίζω σαν Μεσσία τον Ιησού Χριστό που οι Ιουδαίοι τυγχάνει να μην αναγνωρίζουν, πόσο ο Σιωνισμός. 
Έναν Μεσσία που οι Ιουδαίοι περιμένουν και όπως αναφέρεται ρητά στην Τορα (Παλαιά Διαθήκη), αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να τους πάρει από το χέρι και να τους οδηγήσει πίσω στην Γη της Επαγγελίας και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να τους απαλλάξει από την πνευματική εξορία που τους επέβαλε ο Θεός. 
Στην "αποκατάσταση του Ισραήλ" κατά Ιεζεκήλ στην Παλαιά Διαθήκη το αναφέρει αυτό ξεκάθαρα και ιδιαίτερα στο Ιεζ. 36,24 και είναι κάτι που τηρούν πιστά οι Ορθόδοξοι Εβραίοι ανά τον κόσμο οι οποίοι είναι και Αντισιωνιστές (Βλ. Naturei Karta http://www.nkusa.org/) και πολεμάνε την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ.



Με λίγα λόγια το έγκλημα που λέγεται Ισραήλ είναι ένα Σιωνιστικό Αντιιουδαϊκό δημιούργημα αλλά και αντισημιτικό αφού είναι υπεύθυνο για όλα τα εγκλήματα εις βάρος των Σημιτικών φύλων που υπάρχουν στην περιοχή.
Ο Σιωνισμός που είναι ένα Εθνικιστικό πολιτικό κίνημα που επινόησε ο αντιιουδαίος Τέοντορ Χερτσλ ο οποίος παίρνει την Ιουδαϊκή πίστη και την μετατρέπει σε πολιτική επιδίωξη, προσπερνώντας τις Ιουδαϊκές γραφές και ό,τι έχει να κάνει με τον Θεό, δήθεν για την προστασία των Ιουδαίων από τις επιθέσεις, που αυτοί δέχονται στην Ευρώπη και που μιλάει για δημιουργία Εβραϊκού κράτους, μέσα στην Γη της Παλαιστίνης.



Σε αυτό το σχέδιο βασίστηκαν οι Ιμπεριαλιστές και το χρησιμοποίησαν για να προχωρήσουν το πλάνο τους στην Μέση Ανατολή που ξεκινάει με την δημιουργία ενός κράτους που θα λειτουργεί σαν μόνιμη στρατιωτική βάση στην Μέση Ανατολή και θα έχει τον έλεγχο των γύρω χωρών και θα έχει ταυτόχρονα "νομιμοποίηση".
Σε αυτό το σχέδιο, πέρα από τους ανά τον κόσμο Αντιιμπεριαλιστές που αντιστεκόμαστε και πολεμάμε σθεναρά, έχουμε για συμμάχους τους Εβραίους που αντιμάχονται τον Σιωνισμό όπως είναι οι Εβραίοι της Neturei Karta αλλά και Εβραίοι Χαρεντίμ, που ζουν στην γη της Κατεχόμενης Παλαιστίνης και πολεμάνε τον Σιωνισμό.
Η σημαντικότητα του έργου τους, είναι τόσο μεγάλη που έχουν καταφέρει να ανατρέψουν την πεποίθηση ορισμένων μισάνθρωπων πως "Όλοι οι Εβραίοι είναι ίδιοι" και "Καλά τους έκανε ο Χίτλερ" κλπ κλπ, οι οποίοι παίρνουν αφορμές από την Ιμπεριαλιστική ατζέντα που έχει επιβληθεί στην Μέση Ανατολή και έτσι να είναι πραγματικό όπλο στην μάχη κατά τον Αντισημιτισμό και τον Αντιιουδαισμό
Οι Neturei Karta όπως και οι Χαρεντίμ προβάλλουν την πραγματική φύση της Ιουδαϊκής θρησκείας και κατ' επέκταση της στάσης ζωής που καλούνται να ακολουθήσουν οι Εβραίοι και αυτό σαν γεγονός από μόνο του, είναι πολύ σημαντικό αφού έρχεται σε κόντρα με τον Σιωνισμό και με ό,τι αυτός μας έχει συνηθίσει.
Μέχρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη που είναι η καταστροφή του φυτευτού Ιμπεριαλιστικού ψευδοκράτους και που μαζί του θα φέρει την κοινωνική απελευθέρωση, θα είμαστε αυτοί που θα δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το πετύχουμε.
Πηγή: tillthehalt

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes