Huffington Post: "Δεν υπάρχουν φυλές"!


Η Huffington Post που χρηματοδοτείται από το περιούσιο George Soros και που η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι αποκλειστικά ...περιούσιοι ...μας ενημερώνουν ότι δεν υπάρχουν φυλές. 

Και γιατί δεν πάτε να το πείτε αυτό στον Νετανιάχου που σκοτώνει τα παιδάκια των Παλαιστινίων επειδή απλά και μόνο δεν έχουν το ίδιο DNA με την εκλεκτή φυλή και άρα δεν δικαιούνται να ζουν στη Γη που ο Θεός Rothschild αποφάσισε ότι πρέπει να απαλλοτριωθεί δια της βίας... και να αποδοθεί σε ανθρώπους συγκεκριμένης φυλής; 
Μάλιστα στην πατρίδα των αρθρογράφων της Huffington Post... θέλουν να κάνουν τεστ DNA ...στους Εβραίους που προέρχονται από τη Ρωσία προκειμένου να αποδειχτεί η εβραϊκότητα της φυλής τους.
Οι πράκτορες των τοκογλύφων τερματίζουν κάθε συζήτηση για Έθνος, Φυλή και DNA ...όταν αυτή καταλήγει στους Σιωνιστές. Αυτά που είναι αυτονόητα για το Ισραήλ... απαγορεύεται να θεωρούνται αυτονόητα για οποιαδήποτε άλλη χώρα.





ΑΖ: α) Δεν αναφέρεται πουθενά ποιο εργαστήριο έκανε αυτές τις αναλύσεις-έρευνα.
β) Το δείγμα ατόμων που εξετάστηκαν ήταν πάρα πολύ μικρό.
γ) Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν λανθασμένες, διότι αναφερόντουσαν σε γεωγραφικό τόπο καταγωγής και όχι σε φυλετική καταγωγή.
δ) Το ότι έχουν γίνει κάποιες επιμειξίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθούν όλες οι φυλές και η μόνη καθαρή στον πλανήτη να μείνει η Εβραϊκή. Γιατί είναι ενάντια στη φύση και στη κοινωνική ψυχοσύνθεση του ανθρώπου, από μέλος μιας ομάδας, ενός έθνους, μιας φυλής... να γίνεται απλά μια μονάδα, χωρίς κοινωνικές συνενοχές.

Διαβάστε επίσης: Η επιστήμη όργανο της προπαγάνδας υπέρ της Παγκοσμιοποίησης [Βίντεο]


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes