Ο Soros και πάλι πλουσιότερος... αυτή τη φορά από το Brexit


Όταν ο Παπανδρέου ανακοίνωσε τη διενέργεια Δημοψηφίσματος που δεν ήταν καν τόσο σημαντικό όσο αυτό που έκανε η Αγγλία δεδομένης και της οικονομικής της επιρροής εντός της ΕΕ... έσπευσαν να τον αποκαλέσουν «Ηλίθιο»... και να τον ανατρέψουν για να αναλάβει ο τοκογλύφος Παπαδήμος.

Ήταν σαφές ότι το δημοψήφισμα δεν το επιθυμούσε ούτε το Σύστημα που μας εξουσιάζει, ούτε οι τοκογλύφοι, ούτε οι κερδοσκόποι, ούτε κανείς... πλην ημών που δεν μας ρωτάει ποτέ κανείς. 
Με το δημοψήφισμα για το Brexit συμβαίνει κάτι περίεργο... Δεν ακούμε κανέναν να κατηγορεί για ηλιθιότητα τον Κάμερον ή τη Βασίλισσα Ελισάβετ που το προκάλεσαν. Τείνουν να φωτογραφίζουν τους Άγγλους πολίτες γενικά ως ηλίθιους κι όχι αυτούς που είχαν την ιδέα του Δημοψηφίσματος. Μάλιστα το Αγγλικό Δημοψήφισμα που ανακοινώθηκε το 2015... είχε ορίζοντα υλοποίησης μέχρι τα τέλη του 2017 ...κι όμως το πραγματοποίησαν στα μέσα του 2016 ακριβώς έναν χρόνο μετά την ανακοίνωσή του κι ενάμιση χρόνο πριν από την καταληκτική ημερομηνία. Και δεν χρειάστηκε να αναλάβει την εξουσία κάποιος Τραπεζίτης όπως συνέβη στην Ελλάδα, μετά την ανατροπή του Παπανδρέου.
Ο George Soros, ο άνθρωπος-βιτρίνα των Rothschild... φαίνεται να κέρδισε και πάλι, όπως ήταν φυσικό, από τα χρηματιστήρια λόγω του Brexit.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes