Από τους 300 ανταποκρίθηκαν μόνο ΔΥΟ Έλληνες


Μόνο 2 (δύο) από τους 300 νοιάστηκαν για έναν Έλληνα συμπολίτη τους, και αυτοί ήταν από την Χρυσή Αυγή, σίγουρα μετά από απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδος τους, προς τιμήν τους. 

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Οι υπόλοιποι, κατά τον επιεικέστερό χαρακτηρισμό είναι υποκριτές, εξαπατούν τους Ελληνες, δεν ασκούν τα καθήκοντα τους με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδος, αντιθέτως το παραβιάζουν σφόδρα βλάπτοντας την χώρα, -εξού και η κατάντια μας σήμερα- και η τραγωδία που ζει ο Ελληνικό Λαός τα τελευταία 6 χρόνια, δράμα που έρχεται από δρόμο, που όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά στο επόμενο διάστημα θα κορυφωθεί με ανυπολόγιστο κόστος σε Ελληνικές ζωές. 
Οι χαρακτηρισμοί και οι κατηγορίες αφορούν όλους αυτούς, από τους 300 εκλεγμένους Βουλευτές της Ελλάδος, και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων οι οποίοι, αν και έγιναν γνώριζαν στρουθοκαμήλισαν… άλλοι το απέκρυψαν, αρκετοί δε ήταν αυτοί που έκαναν μεγάλες προσπάθειες συγκάλυψης του Σκανδάλου  το οποίο δεν είναι άλλο από την Υπόθεση που έφεραν και επίσημα στην Βουλή των Ελλήνων με ΕΡΩΤΗΣΗ τους οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αξιότιμοι κ.κ. Ιωάννης Σαχινίδης, Βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας Βουλευτής Κιλκίς η οποία φέρει Αριθμ. Πρωτοκόλλου 6249 της 12ης  Ιουλίου 2016.
Και μην βρεθεί κανένας πονηρός να θεωρήσει ότι ο Βουλευτής Χατζησάββας είναι συγγενικό μου πρόσωπο διότι πρόκειται περί απλής συνωνυμίας.


 
Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes