Απόρρητοι Διάλογοι: Ο απόηχος του Πραξικοπήματος στη Τουρκία

Και η αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν



Πρόκειται για επικοινωνία μεταξύ Τούρκου Αξιωματικού και ενός στρατιωτικού ακόλουθου Πρεσβείας ξένης χώρας στην Άγκυρα σήμερα 16 Ιουλίου 2016, την οποία και μεταδίδω πρώτα για να ξέρουμε πως μας βλέπουν… και για να μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες των πραγματικών γεγονότων που ως γνωστό τα ΜΜΕ έχουν μπερδέψει και άλλα λένε απλά σαχλαμάρες.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*
[ΣΗΜ. Πρόκειται για Τούρκο Αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων της Πολιτοφυλακής, σήμερα υπηρετεί σε μια δευτερευούσης προωθημένης μονάδας Jandarma - FOB Ταξιαρχία καταδρομέων που έχει αναπτυχθεί στο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας και έχει ως τομέα δράσης την καταστολή του ΡΚΚ]
Οι πληροφορίες, από ό, τι ξέρω μέχρι στιγμής:
- Ο Διοικητής του Ναυτικού Στόλου ADM KÖSELE ήταν όμηρος πάνω σε φρεγάτα η οποία είχε αποπλεύσει με κατεύθυνση προς Αιγαίο. Έχει πλέον διασωθεί.
- Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων GEN AKAR ήταν όμηρος στα κεντρικά γραφεία της TSK, όταν μονάδες PÖH (ειδικές δυνάμεις της jadnarma-Πολιτοφυλακής) εισέβαλαν στο Αρχηγείο, και είχε μεταφερθεί στο AKINCIAB που βρίσκεται κοντά στο TAI που συμμετείχε επίσης με ένα ελικόπτερο Blackhawk που βλήθηκε από πυρά της αστυνομία αργότερα.
Στο AKINCI ΑΒ αργότερα εισέβαλε άγνωστη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων και απελευθέρωσε τον Στρατηγό Akar, τον μετέφερε σε ασφαλή τοποθεσία απ' όπου και ανέλαβε τα καθήκοντά του.
- Πάνω από τριακόσιους δοκίμους αξιωματικούς, μέχρι αυτή τη στιγμή, η Τουρκική Αστυνομία έχει υπό κράτηση, μετά από μια συντονισμένη επιδρομή σε διάφορες διεύθυνσης (αν και επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τα σήματα όμως που έχουν ληφθεί, το δικαιολογούν).
- Οι συνωμότες είχαν τουλάχιστον στις υπηρεσίες τους τρία (3) F-16 μαχητικά αεροσκάφη, στα οποία παρέχονταν στήριξη από αέρα, για επίγειες δυνάμεις. Αλλά το χειρότερο απ’ όλα, ως δεδομένο μέχρι αυτή την στιγμή είναι, ότι είχαν επίσης IFR ικανότητα (Εναέριο Ανεφοδιασμό) από ένα (1) KC-135R, που είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους. Το εφοδιαστικό αεροσκάφος KC-135R απογειώθηκε από την Βάση του ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ - AFB (Κοινή βάση με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ / TURAF installition- 39η ABW / 10ο TBW) και αυτό είναι που κάνει σήμερα τον Πρόεδρο ERDOGAN και την ηγεσία της Κυβέρνησης, μαζί και του Τουρκικού Στρατού, πολύ επιφυλακτικούς με όλους, το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν ξεκάθαρα εάν υπήρχε συμμετοχή άλλων χωρών, κατά πόσο γνώριζαν άλλες χώρες, και την απραξία τους ως στάση επιλογής.
- Ο Διοικητής της NAS CENGIZ TOPEL (Κύρια Τ. Ναυτική Αεροπορική Βάση), υποναύαρχος ήταν πίσω από την ΔΙΑΤΑΓΗ να κτυπηθεί η περιοχή του ξενοδοχείου, η παρακείμενη Έπαυλη, που θα χρησιμοποιούσε ο Πρόεδρος ERDOGAN για μία και μόνο ώρα διαμονής του, γεγονός που εγείρει πολλά ερώτημα!
Μαζί με την Αεροπορία Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, τα 2 ελικόπτερα που χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση δολοφονίας του Προέδρου Erdogan στο Marmaris έκαναν χρήση εκτός από τα πυροβόλα όπλα τους και Hellfire / Penguin με το οποίο ήταν εφοδιασμένο το επιθετικό AH-1 Cobra και το Seahawk, ελικόπτερα που είχαν στη διάθεσή τους.
Εξετάζεται και το σενάριο να χρησιμοποιήθηκαν χερσαίες δυνάμεις καταδρομέων διότι έχουν βληθεί από μικρού διαμετρήματος πυρομαχικά, οχήματα, όπως ασθενοφόρο, αστυνομικό όχημα και οχήματα πολιτών και κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν στο Ξενοδοχείο Mares. Τους τραυματίες τους μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική, νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο.
Ακόμα εξετάζονται και άλλα μέσα από μη στρατιωτικές ομάδες σαν σενάριο να χρησιμοποιήθηκαν και άλλα μέσα.
- Ελικόπτερα όπως τα επιθετικά τύπου AH-1 Cobra και ένοπλα S-70 Blackhawks άνοιξαν πυρ εναντίον αμάχων, κατά του Αρχηγείου της EGM (Αστυνομία).
- Από τα τρία (3) F-16 που είχαν στην διάθεση τους τα δύο (2) από αυτά χρησιμοποιήθηκαν επίσης και βομβάρδισαν την ÖKK HQ (Αρχηγείο Ειδικών Δυνάμεων), το Αρχηγείο της Αστυνομίας SOF) και τα κεντρικά της MIT και τις παρακείμενες βάσειςς όπου διαμένουν οι οικογένειες των αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών, τοποθεσίες γνωστές σε ολιγομελή ομάδα της ΜΙΤ και υψηλά ιστάμενους αξιωματούχους του Τουρκικού Πενταγώνου, και του Υπουργείου Εσωτερικών. Κάτι που περιπλέκει την υπόθεση ακόμα περισσότερο!
Εφόσον μάθω κάτι σχετικό, εξειδικευμένα θα σε ενημερώσω, αλλά καλό θα είναι να τα πούμε και από κοντά αύριο, σκέπτομαι ότι ίσως να χρειαστώ τις υπηρεσίες σου…

….«Αυτό που έχουμε τονίσει χρόνια τώρα γίνεται πραγματικότητα. Μπορώ να σας πω καθαρά ότι οι δράστες δεν είναι της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ των πιστών στις μεταρρυθμίσεις του δόγματος ΑΤΑΤΟΥΡΚ της Δημοκρατίας μας.
Έχω πληροφορηθεί ότι ο διοικητής της ταξιαρχίας που ηγείτο, μαζί με επιτελείς του, έχουν συλληφθεί από την αστυνομία με την κατηγορία για φερόμενες σχέσεις με την ισλαμική ομάδα, με έδρα τις ΗΠΑ, γνωστή ως FETÖ, με την οποία το AKP έχει μακρά ιστορία συνεργασίας, για να εξαγνίσει τους πραγματικούς πατριώτες της αυτή η χώρα. Αλλά μην ανησυχείς.
Είμαστε στο καθήκον 7/24 και όχι, δεν υπάρχει καμία ασυνήθιστη δραστηριότητα, όπως προσμέναμε, δεν εμφανίστηκε κάτι που να σχετίζεται με εχθροπραξίες από το ΡΚΚ από χθες και ως αυτή την ώρα.
Όπως σου έλεγα, δεν έχουν μέχρι αυτή την ώρα συλληφθεί όλοι, όσοι συμμετείχαν στο πραξικόπημα.
Υπάρχουν πληροφορίες, ότι πολλοί έχουν διαφύγει σε γειτονικές χώρες, και θα είναι ευκαιρία να δούμε, ποιος είναι τι, και τι πρεσβεύουν αληθινά. Αναφορικά με τα πιστεύω τους στην Δημοκρατία και στους θεσμούς τις δικαιοσύνης… αν και προσωπικά πιστεύω, ότι πλην της Αρμενίας και του Ιράν στις υπόλοιπες χώρες που έχουν διαφύγει Τούρκοι Αξιωματικοί, που συμμετείχαν στην προσπάθεια ανατροπής του ERDOGAN, όπως Ελλάδα, Βουλγαρία, και Κύπρο, θα εκδοθούν όλοι, δυστυχώς για αυτούς και τις Οικογένειες τους, και ο λόγος είναι απλός, διότι πρόκειται για χώρες οι οποίες κυβερνώνται από εντολοδόχους.
Εσύ αυτό το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πολύτιμο χρόνο γι' αυτό.

Πραγματικά τώρα ήρθε η ώρα για ένα μικρό flash back στην σημερινή ιστορία, η οποία δεν είναι τόσο μακρινή.
Κατά τα τέλη του 2008. Ήμουν ένα «newbee» στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων εκείνη τη στιγμή, με λευκά όνειρα σε λευκές στολές.
Νομίζω ότι γνωρίζει τις BS περιπτώσεις, που είναι γνωστές ως «TR BALYOZ –POYRAZKÖY-YAKAMOZ - İZMIR ASKERI - CASUSLUK DAVASI - İNTERNET ANDICI... κλπ." Πόσο μάλλον εδώ που ολόκληρος ο κόσμος γνώριζε ότι ήταν μια κοινή προώθηση από το ΑΚΡ (Ερντογάν) και Cemaat (FETÖ/Gülen-Γκιουλέν), για την εξάλειψη και του τελευταίου προπύργιου της ελευθερίας μας, και τον κοσμικό τρόπο ζωής μας, την εμπροσθοφυλακή του κράτους του δημοκρατικού κοσμικού νόμου.
Αλλά μόνο με μια μικρή ομάδα του πληθυσμού, που θα μπορούσε να αυξήσει την ανησυχία τους, ως αυτό που πήρα τότε ως μέτρο προστασίας μου, δηλαδή ένα σπρέι πιπεριού και νεροβομβίδες, εκείνη τη στιγμή δεν ήταν αρκετά.
Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σ' αυτές τις απάτες; Λόγο της ηλίθιας της πεποίθησής τους, ότι χρειάζονται 100% πολιτικό έλεγχο του στρατού και να έχουν τον άνθρωπό τους να αυξάνει τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς δεν ήταν σε θέση να το κάνουμε αυτό για περισσότερο από μία δεκαετία. Χέρι-χέρι AKP και CEMAAT τα κατάφεραν. Εμείς ουρλιάζαμε τότε, ήταν ένα πραγματικό πραξικόπημα στην τουρκική στρατιωτική ηγεσία και δομή. Αλλά οι πολίτες δεν ήθελαν να ακούσουν. Σε μακροπρόθεσμη βάση, μια απόπειρα πραξικοπήματος όπως η χθεσινή, ήταν αναμενόμενη.

Το κόστος των εργασιών το 2009
- Η πιο θανατηφόρα μηχανή Πολεμικών στη Μεσόγειο κατέρρευσε.
- Εκατοντάδες αξιωματικοί πιστοί στους όρκους και τον Atatürk φυλακίστηκαν.
- Η Naval Intelligence (μονάδα πληροφοριών, υπεύθυνη για την εξωτερική συγκέντρωση Intel-πληροφοριών) έχει «καθαριστεί» και είναι ανίκανη για την άσκηση των καθηκόντων της.
- Γενικό Επιτελείο / Όλα τα σήματα Πληροφοριών και εντολών Intelligence καθαρίζονται διότι έτσι έχουν αποφασιστεί να παραδοθούν στην ΜΙΤ, υπό την εποπτεία υφυπουργού (National Intelligence υφυπουργός), η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις το 2015-2016.
- Δεδομένου ότι ένας συνταξιούχος ναύαρχος είπε κάποτε, ότι έχουν χαθεί δεκαετίες στις Ναυτικές Δυνάμεις μας, οι οποίες στο μέλλον θα είναι στρατηγικά ο πιο σημαντικός κλάδος αμυντικών υπηρεσιών της Τουρκίας, και αυτό διότι μπορούμε να ναυπηγήσουμε ένα αντιτορπιλικό σε 5 χρόνια και ένα αεροπλανοφόρο σε 8 χρόνια. Όμως, δίχως να υπάρχουν οι αξιωματικοί που θα διοικήσουν τα πλοία αυτά, όλα θα είναι άχρηστα. Για να βγάλεις νέα φουρνιά αξιωματικών, θα χρειαστούν τουλάχιστον 25 χρόνια. Μιλάμε για χάσιμο 50 χρόνων.
- Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όλες οι στρατιωτικές Σχολές και ιδρύματα κατάρτισης μαζί και της Εθνικής Αστυνομικής Ακαδημίας έχουν παραβιαστεί και έχουν εκτεθεί σε κινδύνους από το νεοεκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι πιστό στην ατζέντα του AKP / CEMAAT. (Λόγος που έπρεπε να είχε «πέσει» η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων με τη βία).
Τώρα, δεν θυμάμαι σε κάποιο από αυτά τα γεγονότα κανέναν να μιλάει και να δίνει πίστωση στη Δημοκρατία και του κράτους δικαίου, παρά το γεγονός, ότι όλες οι κατασκευασμένες μαρτυρίες τους κηρύχθηκαν πλαστές από το TUBITAK (επιστημονικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Τουρκίας R & D) και των ξένων και εγχώριων ανεξάρτητων οργανισμών έρευνας.
Το τουρκικό δημόσιο, επιτρέποντας φύλακες της ελευθερίας εξαπατήθηκε και έχει καθαριστεί, αναρωτιέμαι εάν όλα αυτά άξιζαν. Για άλλη μια φορά έδειξε ότι εξακολουθεί να αξίζει. Αυτό ήταν το πραγματικό πραξικόπημα.
Εμείς, όλοι οι πρώην πολεμιστές της αλήθειας αυτού του έθνους εκτός του ότι μας άφησαν στην μοίρα μας, και δεν μας ενημέρωσαν, επιπλέον δηλώθηκε ότι είμαστε στρατιώτες και ως αυτού χαρακτηριστήκαμε εχθρός της θρησκείας, με τα αλκοολούχα και την τρέλα, επειδή είμαστε πιστοί στον Ατατούρκ, ακριβώς όπως δηλώθηκαν ως εχθροί και άλλοι από εμάς πατριώτες Αξιωματικοί των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων πριν από 8 χρόνια. Και κανένας από τους ανθρώπους δεν ενδιαφέρθηκε για αυτούς, ούτε έθεσαν μια φωνή για αυτούς τους οποίους είχαν δώσει πραγματικά όρκο, όπως όλοι μας για να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την Πατρίδα μας.
Μετά την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και αφού με τη βία και την έντονη πίεση του ΑΚΡ-CEMAAT οι ευθυγραμμισμένοι αξιωματικοί εκείνη την εποχή απειλώντας με ανάγκασαν να παραιτηθώ, βρέθηκα να είμαι άνεργος μέχρι το 2015 το καλοκαίρι. Μπήκα στο στρατό ξηράς για να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός σε θέση καταδρομέων στην ανατολική χώρα.
Όχι ότι έχω χάσει την ελπίδα μου ή είμαι από αυτούς τους φανατικούς που κυνηγάνε την εξέγερση του PKK για να προβληθούν ή να βγάλουν τα απωθημένα τους, αλλά μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε πολύ και αγαπώ την πατρίδα μου.
Και ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με αυτό και την καταπολέμηση του σκατο-ΡΚΚ είναι η αλήθεια για το γεγονός ότι, καλοί άνθρωποι εξακολουθούν να υπάρχουν στην Τουρκία.
Ο αριθμός τους είναι αρκετά μικρός ...σε σχέση με τους άλλους, αλλά ο καθένας από αυτούς αξίζει πολύ περισσότερο, να ορμούν πάνω από τα βουνά, σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή και να προστατεύουν την πατρίδα μας.
Αλλά εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αληθινή προδοσία στην πραγματική κοσμική φιλο-Ατατουρικική ζωή της Τουρκίας, και ως μέλη αυτής της υπηρεσίας και την υπέρτατη εντολή που λάβαμε από τους ανθρώπους μας να τους προστατεύουμε.
Ως εκ τούτου, εάν τους αφήσουμε να συνεχίσουν να την παραβιάζουν, θα ήθελα να είμαι ο 2ος Αντιστράτηγος σήμερα, με ό,τι αυτό θα σήμαινε για εμένα.
Η Τουρκία είναι μια ονειρική χώρα για τους αληθινούς πατριώτες.
Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι όλοι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα, και έτσι οι προσπάθειες θα αποτυγχάνουν»...

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes