Η "παρωδία" Δικαιοσύνη ακύρωσε το κατηγορητήριο του Ψυχάρη


Στη Δικαιοσύνη δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Όταν θέλουν να σώσουν τους δικούς τους ...πάντα βρίσκουν τον τρόπο... Στη συγκεκριμένη περίπτωση έγιναν δεκτές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι ενστάσεις των δικηγόρων - Επεστράφη στην Εισαγγελία η Δικογραφία...

Λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα βρήκαμε στο "Το ΒΗΜΑ":Απολύτως άκυρο κρίθηκε ομόφωνα από τους δικαστές του Ι. Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας το κλητήριο θέσπισμα με βάση το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης για φερόμενες παραβάσεις του νόμου περί πόθεν έσχες.
Οι ουσιώδεις ελλείψεις του κατηγορητηρίου κατέστησαν αδύνατη την έναρξη της δίκης, γεγονός που αναγνώρισε το δικαστήριο με την απόφασή του. 
Τη σχετική ένσταση ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος υπέβαλαν οι κ.κ. Χριστόφορος Αργυρόπουλος και Γρηγόρης Δαρμάρος, συνήγοροι υπεράσπισης του κ.Ψυχάρη, αμέσως μετά την εκφώνηση της υπόθεσης καταδεικνύοντας ελλείψεις του κατηγορητηρίου με άμεση επίπτωση στην εγκυρότητά του. 

Μετά από την εξέλιξη αυτή η δικογραφία θα επιστραφεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας προκειμένου αυτή να επιληφθεί εκ νέου για την υπόθεση.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes