Σύμη: Το νησί που ο Καμμένος το παράτησε στη τύχη του


21 Ιουλίου 2016 και ώρα 16:00 θαλάσσια περιοχή Σύμης: Κι ενώ τα τουρκικά σκάφη που χτενίζουν κατά μήκος και πλάτος της, είναι περισσότερα από τα ψάρια [(+) Τουρκικά σκάφη της Ακτοφυλακής και ΠΝ], ο "Έλληνας" Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος έχει αφήσει το νησί κυριολεκτικά στην τύχη του.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Αφού πρώτα ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ έχει «ξεχάσει» να επανδρώσει το ΛΣ Σύμης, Ρόδου Κω κα., από προσωπικό, ικανό να ανταπεξέλθει στις κρίσιμες ημέρες... αναγκάζοντας αυτούς που υπηρετούν σε αυτά, να έχουν χάσει τον ύπνο τους, από τις διπλοβάρδιες, παρότι θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω για την πατρίδα μας, δεν έχουν στην διάθεσή τους τα απαραίτητα πλωτά μέσα, μεταξύ πολλών άλλων ελλείψεων. Τα πλωτά δε μέσα που τους έχουν διαθέσει από το ΥΕΘΑ, για να προστατεύσουν τα θαλάσσια σύνορα μας (και ας λένε οι πολιτικοί μας ότι η θάλασσα είναι για τα ψάρια... και χωρίς σύνορα), είναι ένα βήμα πριν την παρόπλιση. Αιτία, τα χιλιάδες τεχνικά προβλήματα που τα βαραίνουν. Πολλά από αυτά, είναι κυριολεκτικά σε αχρηστία, για scrap.
Αυτή ήταν η κατάσταση στη Σύμη χθες, που κυριολεκτικά βρισκόταν υπό τουρκικό κλοιό. Το Πλωτό του Λ.Σ. Σύμης ΠΛΑΓΙΟΔΕΤΗΜΕΝΟ-ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ στον μώλο, όπως το αποδεικνύει μία απογευματινή φωτογραφία:





Σε αντίθεση με τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, για τα οποία γνωρίζει η ΕΥΠ, ότι είναι όλα νέας γενιάς, με πολύ καλύτερες επιδώσεις, ένεκα υψηλών προδιαγραφών-χαρακτηριστικών και μάλιστα πολλά στον αριθμό!


Ευτυχώς που από την μία οι Τούρκοι είναι άναυτοι, και από την άλλη οι κάτοικοι των νησιών μας πατριώτες, ακρίτες όπως της Σύμης, που είναι έτοιμοι για όλα, και ας είναι νοικοκύρηδες και προσέχουν τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους, όπως κάνουν κάθε μέρα, προσφέροντας φιλοξενία στους τουρίστες, που το επισκέπτονται. Το ένα μάτι είναι άγρυπνο και σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο, εξού και πολλές από τις πληροφορίες.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...
Αγορές εκατομμυρίων άνευ ουσίας, που όταν θα παραδοθούν, μετά από χρόνια τα +60χρονα ελικοφόρα σαπάκια, οι Αμερικανοί μέχρι τότε, θα έχουν μετοικήσει στον Άρη, και όλα αυτά θα μας είναι τεχνολογικά -και σε μέρες κρίσης όπως οι σημερινές- άχρηστα και πεταμένα χρήματα, των «κατακρεουργημένων» από τα χαράτσια Ελλήνων φορολογουμένων.
Κάποιος πρέπει να πληρώθηκε αδρά για να πάρει τέτοιες αποφάσεις.
Εάν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes