Ο "σκαφάτος" Υπουργός γνωρίζει για το Νέο Τουρκικό Στόλο;


Στην Τουρκία, η κυβέρνηση του Προέδρου R. T. Erdogan, που μόλις γλίτωσε πραξικόπημα, ανακοίνωσε την ναυπήγηση της δεύτερης παρτίδας πλοίων του προγράμματος MİLGEM (πιθανολογώ ότι ξέρει ο «πάρε με τηλέφωνο στις 24:40 Υπουργός κ. Καμμένος, περί τίνος πρόκειται), διαφορετικά να διαβάσει, διότι αφορά τα πλοία με κωδικό αριθμό 5, 6, 7 και 8, σύμφωνα με τις ανάγκες του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, για τη διεξαγωγή αναγνωρίσεων και περιπολιών στο ΑΙΓΑΙΟ, με ικανότητα υποθαλάσσιας-εναέριας και επιφανείας άμυνας και πολέμου!


Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Παρεμπίπτοντος το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου της ΣΥΜΗΣ παραμένει και σήμερα 28 Ιουλίου 2016 πλαγιοδετημένο στον μόλο, όπως επιβεβαιώθηκε είναι με «αβαρία» και παραμένει παροπλισμένο… μέχρι να δεήσει κάποιος, η να μας το φτιάξουν οι Τούρκοι για να μην αναγκάζονται να μας ρυμουλκούν κάθε τόσο!

Viva la Panama Senhor Kammenos-ΣΥΜΗ 28/07/2016



εδώ φωτογραφία από πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας (όχι στον Παναμά) στην ΣΥΜΗ συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο του νησιού, το οποίο έχει αφήσει στην μοίρα του και μαζί στις «στροφές» του… αετού χωρίς φτερά, μοιραίου πολιτικού της χώρας Γιώργου Jeffrey Παπανδρέου


Φωτογραφία από πασίγνωστη ψαροταβέρνα της Σύμης, που φημίζεται για τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες και τα «Βασιλικά» Εδέσματα, την οποία αυτοί που συνόδευαν τον Παπανδρέου μετέτρεψαν σε σκυλάδικο με πιάτα για σπάσιμο προς τιμήν του ...σπάστα όλα και μαζί τα φάγαμε.
Την «εκδήλωση» χαιρετίζει και ο eλληνaς υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος από άλλο νησί.
Να θυμίσουμε, ότι Υπουργός κ. Καμμένος αποφεύγει να δώσει μέχρι και σήμερα συγκεκριμένες και πειστικές  απαντήσεις για τα σκάφη του, για καμία από τις Offshore εταιρείες, οικογενειακές και του ιδίου, στον Παναμά, στην Κύπρο, στην Αγγλία, στο νησί ΜΑΝ και μόνο ο Θεός ξέρει που αλλού.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μία από τις Offshore εταιρείες της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ συγκεκριμένα η Κυπριακή «STARSIGN MARINE LIMITED» την έχουν δηλωμένη στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων (γνωστών με το προδοτικό ακρωνύμιο ΑΝ.ΕΛ.)  επί της Λεωφ. Συγγρού 196, στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο κτίριο, που συστεγάζονται οι ΑΝ.ΕΛ. και η Offshore, δηλωνόταν ψευδώς, επί σειρά ετών ως «ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ» ΚΤΗΡΙΟ, δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ παράνομα, εξαπατώντας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,
Για το φωτισμένο πλην ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ... των γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κύριος Πάνος Καμμένος παριστάνει την πάπια… αν και του επιβλήθηκε πρόστιμο μόλις 500.000 Ευρώ… για την εξαπάτηση του Ελληνικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Έχω πληροφορηθεί ότι τα υπόλοιπα θα τα πληρώσει ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ.



Εδώ ο κύριος Καμμένος χαιρετίσει με ένα νεύμα του την απόφαση αυτή, συμφωνώντας ότι πρέπει να πληρώσουν ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ, και ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ!

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes