Και οι "επαναστάτες" του Ρουβίκωνα υπέρ της Χούντας στη Τουρκία


Και οι "επαναστάτες" του Ρουβίκωνα εναντίον του Ερντογάν... συμπαραστέκονται στους αγωνιζόμενους χουντικούς πραξικοπημαατίες κι εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης. 

Ακριβώς όπως κι ο Economist των Rothschild. Όταν συνωμοτεί το Σύμπαν των τοκογλύφων... όλοι παίζουν την ίδια μελωδία. 
Από διαφορετικές αφετηρίες... αλλά ένας ο προορισμός. Η νίκη της Νέας Τάξης.
O Ερντογάν ξηλώνει το παρακράτος.... αλλά η στάση των ΜΜΕ της Δύσης ...δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών. Ο δρόμος που επέλεξε ο Ερντογάν δεν έχει επιστροφή και οι τοκογλύφοι θα επιμείνουν μέχρι την ανατροπή του και την παραδειγματική του τιμωρία ...όσο μεγάλο κι αν είναι το κόστος σε αίμα και χρήμα. Η στήριξη που μπορεί να έχει από τον λαό του, όπως είχε κι ο Άσαντ... δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.
Οι τοκογλύφοι πρέπει να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους, ώστε να μην πληγεί η αξιοπιστία του δικού τους Συστήματος, ώστε να μην καταλάβουν κι άλλοι λαοί ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος προς την αυτοδιάθεση.
Έχοντας εκπαιδευτεί στις γενοκτονίες λαών, που αντιστάθηκαν στη Νέα Τάξη... οι τοκογλύφοι δεν θα διστάσουν να βυθίσουν στο χάος και την Τουρκία ...όπως έκαναν με τη Συρία και μάλλον θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπως έζησαν οι Ουκρανοί, οι Λίβυοι και οι Σύριοι.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο από "Τα Νέα":


Τη σύλληψη αρχηγικού μέλους της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.
Το εν λόγω πρόσωπο κατηγορείται ότι συμμετείχε σε εξόρμηση της ομάδας εναντίον της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Χθες το μεσημέρι, περίπου δέκα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη της τουρκικής πρεσβείας με μαύρες και κόκκινες μπογιές, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν την ευθύνη της πράξης τους, με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes