Καμία απάντηση για τις ΜΙΖΕΣ ακόμα από τους σφουγκοκωλάριους της διαφθοράς


Στην Τουρκία σήμερα μέχρι και οι «πλυντηριάδες» κατασκευάζουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη για τον Τουρκικό Στρατό. Στην Ελλάδα;

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Στην Ελλάδα, τα χρήματα για την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας έγιναν ΜΙΖΕΣ… πολλές ΜΙΖΕΣ… του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που μέχρι και σήμερα έφτασαν στο σημείο να καλύπτουν ως σφουγκοκωλάριοι της διαφθοράς, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Δεν έχουν απαντήσει ακόμα στους ΕΛΛΗΝΕΣ, οι υπέρμαχοι της «αλήθειας» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τους λόγους για τους οποίους καλύπτουν την διαφθορά και την ληστεία σε βάρος της χώρας μας, των Ελλήνων, πέρα απ’ όλα τα ψέματά τους.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes