Να γιατί η Δίκη της Siemens πάει από αναβολή σε αναβολή!


Επειδή το δικαίωμα να σας αποκαλώ "ορντινάντσες του συστήματος" μου το έχετε δώσει εσείς, μάλιστα σήμερα περισσότερο από μία φορά, κ.κ. Δικαστές-Εισαγγελείς που «γνώρισα», αλλά και οι άλλοι που αισθάνομαι σαν να σας ξέρω, αιτία... όλα όσα πράξατε και συνεχίζεται να πράττεται απρόσκοπτα και σε καθημερινή βάση, βλάπτοντας τον Ελληνικό Λαό.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Επειδή οι πράξεις σας αποδεικνύουν περίτρανα, δικαιολογούνται και αποσαφηνίζονται όλα, ότι «αποδίδεται» δικαιοσύνη όχι με βάση το Συνταγματικό σας καθήκον, αλλά «εκτελώντας» κατά γράμμα τις εντολές των προϊσταμένων σας, και των εντολοδόχων σας, όποιοι και αν είναι αυτοί. 
Επειδή, κακώς θίγεστε ορισμένοι και ανεβάζετε τους τόνους, παριστάνοντας τους τίμιους, αλαλάζοντας, όταν σας λείπουν οι πράξεις, όπως εσείς όλοι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που μας λέτε ότι: «επιτελείτε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, δεν ανέχεστε στο εξής τέτοιου είδους συκοφαντικές δηλώσεις.» Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι εσείς όλοι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων θα γίνετε ευκολότερα πιστευτοί σε όλους μας, εάν ξεκινήστε να λέτε ανέκδοτα με τον ...ΤΟΤΟ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ, ΔΙΟΤΙ TO ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.



Ακολουθεί η επίσημη μετάφραση με βάση το ΦΕΚ της Ελληνικής Δημοκρατίας


Αυτό είναι ένα από τα ΦΕΚ της ντροπής,
της προδοσίας των Ελλήνων






ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΕΚ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS
«Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ»;
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ!



Η κοινωνία μας δεν μπορεί να έχει σαν "ορντινάντσες" του συστήματος εσάς τους Δικαστές και Εισαγγελείς και να ζείτε ανάμεσά μας, μετά από τέτοιες αναίσχυντες πράξεις, σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Θα πρέπει λοιπόν εμείς οι Έλληνες να απαλλαγούμε απ' όλους αυτούς, για να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο μας. Η Ελλάδα δεν ανήκει ούτε στις "ορντινάντσες" του συστήματος, ούτε στα αφεντικά τους. Καλό είναι να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι για όλες αυτές τις πράξεις θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν. Θα επέλθει Νέμεσης! Διότι η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες!

Ακολουθεί ολόκληρο το ΦΕΚ της "Ελληνικής Δημοκρατίας"… τους:


Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes