Οι δανειστές αποφασίζουν για όλους και για όλα


Η εναλλαγή των κλόουν στην κυβέρνηση χρησιμεύει στην ανανέωση της ελπίδας ώστε το Σύστημα να κερδίσει χρόνο. Έτσι θα παραγραφούν παλιότερα εγκλήματα και θα γίνουν άλλα χειρότερα... Να συνεχίσει η λεηλασία πάντα με θέσπιση δεσμευτικών νόμων εις βάρος ημών και των εθνικών μας συμφερόντων, ώστε να μην μπορεί να τους σταματήσει κανείς.

Σκεφτείτε ότι Έλληνες βουλευτές νομοθέτησαν στην Ελληνική Βουλή ειδικές υπερεξουσίες για λογαριασμό ξένων κέντρων! Παρέδωσαν δηλαδή εξουσίες επί των Ελλήνων σε ξένα συμφέροντα, με νόμους που υποχρεώνουν ΕΜΑΣ, απέναντι στους ξένους.
Ψηφίσαμε αυτούς που ενίσχυσαν τις εξουσίες των ξένων επάνω στις ζωές μας.
Μια ήσυχη Κυριακή, μετά από μια χαλαρή ψήφο... δώσαμε την εξουσία σε γενίτσαρους να νομοθετούν εις βάρος των συμφερόντων μας και να μας λεηλατούν με φόρους για να θησαυρίζουν οι ξένοι κερδοσκόποι.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο από το "Πρώτο Θέμα":


Δεν συγκέντρωσε τα τυπικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση
Απερρίφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας η υποψηφιότητα του Πλούταρχου Σακελλάρη ως νέου μέλους του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι εξωθεσμικοί παράγοντες επιχειρούν εκ νέου να «πλασάρουν» τον κ. Σακελλάρη ως στέλεχος της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes