Το παρακράτος των προδοτών ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι στην Ελλάδα!


Όχι μόνο θα πληρώσουμε την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν οι υπηρέτριες του Ισραήλ ...αλλά θα πληρώσουμε και την επίδειξη ισχύος των πρακτόρων του Soros... που κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού σε όλους εκτός από τα αφεντικά τους στο Ισραήλ.

Ούτε για πλάκα δεν στοχοποίησαν το Ισραήλ που δεν ανέλαβε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πρόσφυγα. Ούτε για πλάκα δεν πήγαν στην Ισραηλινή Πρεσβεία ...να τους μιλήσουν για ...«Κατάργηση των συνόρων» ...οι Soros-No Borders... Μπουτάρη φωστήρα ...ξέρουμε ότι δεν σε νοιάζει ...γιατί άλλος πληρώνει τα σπασμένα. Και για κάποιους ...κάθε δημόσια δαπάνη ...είναι άλλη μία ευκαιρία για εικονικά τιμολόγια και μίζες. Οι ξένοι έχουν και δικούς τους ανθρώπους εντός Ελλάδας και μαζί θα συνεργαστούν για να ζημιώσουν τους Έλληνες. Οι Έλληνες όμως δεν έχουν οργανώσει ποτέ ομάδες άμυνας απέναντι στους προδότες και τους ξένους που αλωνίζουν. 
Στην Ελλάδα έχουμε προδότες στην κυβέρνηση, προδότες στην αντιπολίτευση, προδότες στους αντιεξουσιαστές, προδότες στη Δικαιοσύνη, προδότες στην Εκπαίδευση, προδότες παντού. Το παρακράτος που ξηλώνει ο Ερντογάν ...στην Ελλάδα ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι ...προστατεύοντας τα ξένα συμφέροντα εις βάρος των Ελλήνων. Αυτό το παρακράτος νομοθετεί ασταμάτητα υπέρ των κερδοσκόπων, υπέρ των τοκογλύφων, υπέρ των ξένων βιομηχανιών. Ούτε μία τους κίνηση δεν ζημίωσε ποτέ τους ξένους... ενώ κάθε τους πράξη προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στην περιουσία και τη ζωή των ψηφοφόρων τους. Κι όμως ακόμα υπάρχουν εκατομμύρια ζόμπι ...έτοιμα να τους φιλήσουν το χέρι για ένα ρουσφέτι, εξυπηρέτηση που θα έπρεπε να προβλέπεται από ένα κράτος δικαίου κι όχι να αποτελεί κατ' εξαίρεση χάρη σε κάποιον πολίτη που έχει πραγματική ανάγκη. Ψιλά γράμματα...













Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes